Емануела и Миглена Ангелова заедно на Нова година

Фолкпевицата Емануела и тв водещата Миглена Ангелова ще отпразнуват Нова година заедно. Двете станаха близки покрай участието си в последния сезон на „Вип Брадър” и оттогава поддържат връзка почти всеки ден.

В лайф чат с феновете, който двете проведоха наскоро, Ангелова дори изяви желание да се включи в снимките на някой от новите клипове на изпълнителката на „20 лева”.

„Допаднахме си, защото и двете сме упорити. Възхищавам се на борбеността на Меги, защото това качество на мен неведнъж ми е липсвало”, каза Емануела пред Нова телевизия. На финала на предаването, когато Ники Кънчев обяви, че именно тя остава на трето място, певицата се разочаровала, но не заради загубената титла.

„Ужасих се, че Ути може да спечели”, призна фолк фурията, като добави, че само тя и бизнесменът Борислав Комсийски са станали на крака, когато обявили, че именно Миглена печели формата.

„Единственото, за което винаги ще съжаляваме, е че не се смяхме повече. Просто избягвахме да дразним останалите съквартиранти”, намигна Ангелова.

Източник: Агенция Монитор

 

Подобни статии

Top