Еротичен хороскоп за 2015 година - DC news

Еротичен хороскоп за 2015 година

Овен

На родените под знака Овен хора им предстои да преживеят година, която до голяма степен ще ги учуди приятно и ще внесе в живота им нови, ярки цветове. Всичко ще започне с това, че тези хора ще си позволят в годината на Дървената Коза да се отпуснат и повече да си почиват. Любовният хороскоп за 2015 година за Овните предрича, че тези хора ще добият по-голяма популярност сред противоположния пол от момента, когато те самите си позволят да флиртуват и за завръзват отношения. Често за представителите на този знак, както за мъжете, така и за жените, ще остане само да избират от списъка с претенденти за сърцето им. Самотните Овни ще се къпят в лъчи на обожание и ще получават приятни подаръци. Но идилията в такава връзка ще продължи само до момента, когато връзката стане по-интимна и двойката обяви годежа си.

Телец

За представителите на Телец годината на Дървената Коза ще се превърне в трамплин, върху който ще се развиват основните любовни битки от последните няколко години. Любовният хороскоп за 2015 година за Телец говори за това, че този човек в началото на годината има всички шансове да се влюби до уши и просто да бъде покорен от представител на противоположния пол. Обекта на обожанието ще изпитва взаимни чувства към Телеца. Тъй като е в природата на Телеца, той ще организира за партньора/ката си пребиваване в скъпи курорти, ще прави скъпи подаръци, ще го/я издържа изцяло. Много е възможно Телеца да влезе в огромни дългове, които в бъдеще мъчително ще връща. Партньорът/ката, получавайки всичко, което иска, може просто да изостави Телеца без съжаление, с което ще нанесе силна душевна травма на този човек и за дълго ще го обезвери по отношение на взаимната любов.

Близнаци

Представителите на този знак на Зодиака ще се чувстват достатъчно свободни през 2015 година, защото имайки очарователна сексуална външност и напорист, властен характер, тези хора ще успеят като октоподи да обхванат всичко с пипалата си и да вземат от партньорите толкова, колкото им е нужно. Близнаците ще бъдат изобретателни и активни, и затова по-слабите и податливи личности с огромно желание сами ще се потопят в тази бездна от страст и в крайна сметка ще останат без нищо – и без любов, и без пари. Любовният хороскоп за 2015 година за Близнаци говори за това, че хората от този знак няма да изпитват искрени чувства към своите ухажори, само ще разиграват красиви взаимоотношения, за да получат всички блага от живота, а също и умопомрачителен секс.

Рак

Личностите, родени под знака Рак, ще бъдат невероятно игриви и напористи през тази година. Много от тях още от началото на годината ще решат да търсят за себе си за партньор сериозен човек, с който да може да построи съвместно бъдеще. Любовният хороскоп за 2015 година за Рак предупреждава тези хора, че новите запознанства и незабравимите срещи ще бъдат страшно много, но повечето от тях ще завършват само със секс и нещастни срещи в бъдеще. Най-интересното е, че именно Раците ще бъдат против продължаването на отношенията, защото за тях е невероятно сложно да срещнат своя идеал. Но влюбилите се вече в средата на пролетта Раци, с това могат напълно да запълнят представите си за свое ново хоби.

Лъв

За любвеобвилните Лъвове 2015 година ще бъде с мажорна нотка и за това си има разумно обяснение. Любовният хороскоп за 2015 година за Лъв говори за това, че още в началото на годината на Козата тези хора ще трябва да преодоляват неудържимото си желание да покоряват хората, които им харесват. Лъвовете ще разчитат на своята харизма, широтата на душата си и своята властност. Въпреки това, хората които са празни, без дълбок вътрешен мир, Лъвовете ще ги използват просто за плътски удоволствия и ще чакат срещата с човек, който е талантлив, знае собствената си стойност и Лъвовете сами ще им се покорят. С особена сила ще им въздействат представителите на знаците Овен и Близнаци, които ще притежават някаква магична власт на Лъвовете и ще ги „водят на въженце“.

Дева

Представителите на знака Дева не трябва да очакват особени сюрпризи от годината на Дървената Коза, съдбата ще им отреди да бъдат въвлечени в любовни триъгълници. Любовният хороскоп за 2015 година за Дева предрича на тези хора огромно привличане към противоположния пол, при това най-голямото желание на мъжете Деви е да бъдат с вече омъжени дами. Тази особеност ще повлече след себе си немалко конфликтни ситуации, тъй като формирането на любовния триъгълник скоро ще бъде установено, ще се стигне до обиден партньор и е доста вероятно Девите да страдат. Самотните жени от този знак обратно – често ще сдържат своите пориви и няма да си позволят първи да тръгват към мъжа, макар че на заиграване и флирт те охотно ще отговарят, но в крайна сметка това също може да доведе до изневяра.

Везни

Блясъкът и разкошът на този свят както и по-рано сериозно ще вълнуват представителите на знака Везни. Любовният хороскоп за 2015 година за Везни говори за това, че ще бъде невероятно трудно тези хора да се увлекат по истински дълбоки чувства, затова много ще бъдат малко Везните, които ще изпитат това незабравимо чувство в годината на Дървената Коза. Но все пак привличането към противоположния пол ще бъде огромно. При много самотни Везни ще се наблюдава чисто спортен интерес и ще им бъде интересно да съблазнят колкото се може повече хора, така те повдигат самооценката, което се отразява добре върху общия тонус. Везните ще разглеждат всеки нов партньор само като сексуален обект, няма да се заглеждат много в душата на човека.

Скорпион

За Скорпионите годината 2015 ще бъде много противоречива в любовните отношения. Любовният хороскоп за 2015 година за Скорпион говори за това, че всички усилия и стремежи на тези хора ще бъдат насочени към самореализация и развитие в бизнеса. Затова на Скорпионите просто няма да им остане време да се занимават с изграждане на отношения и собствено семейство. Всичко това ще измъчва любимият им човек, което ще бъда причина за скандали, викове и счупени чинии. А факта, че Скорпионите не могат да дадат убедително обяснение за своето отсъствие, ще дава на партньорите им почва за фантазии и подозрения. Партньорът няма да е далеч от истината, защото много от Скорпионите в края на пролетта ги очакват трудни времена, крах и разорение.

Стрелец

Много разнообразна и наситена със всевъзможни събития ще бъде любовната сфера на родените под знака Стрелец. Особено активни ще бъдат самотните представители на този знак на Зодиака, а също и за тези, които неотдавна са се разделили с любимия човек и са жадни за нови отношения. Любовният хороскоп за 2015 година за Стрелец предсказва на тези хора любовни приключения още в началото на годината, ако отидат на почивка сами. Желание да покорят представители на противоположния пол ще се появят както у самотните, така и при семейните Стрелци. Звездите обръщат внимание на това, че страстта, която може да превземе ума на Стрелците, може да им изиграе лоша шега.

Козирог

Любовната и чувствена сфера за представителите на знака Козирог няма да бъде много наситена в 2015 година. Козирозите по натура са сдържани, не обичат да проявяват емоции без необходимост, но все пак, това поведение може да бъде сериозно повлияно от необузданата и ексцентрична Дървена Коза, която ще управлява тази година. Преди всичко трябва да поговорим за семейните Козирози. Еротичният хороскоп за 2015 година за Козирог предсказва на семейните двойки обостряне на отношенията и нажежаване на страстите. Това ще се случва, защото увлечени по своята работа Козирозите ще отделят все по-малко внимание на любимия си човек, а също и на децата и може дори да забрави някоя важна дата от живота на семейството, поради което партньорът/ката силно ще бъде оскърбена.

Водолей

Невероятно активна и чувствена година предстои да изживеят хората, родени под знака Водолей. Известно е, че влюбилите се Водолеи си губят главата и в такова състояние са способни на всячески безумства. Любовният хороскоп за 2015 година за Водолей само потвърждава тези изказвания и говори за това, че любовната вълна ще отнесе практически всеки човек от този знак. Свободолюбивите Водолеи, които и до настъпването на тази година са си позволявали много волности, в годината на Дървената Коза ще станат още по-разкрепостени и за да съхранят отношенията с тях, съпругът или съпругата трябва да намерят точка на съприкосновение на общи занимания и увлечения.

Риби

Върху любовния живот на представителите на знака Риби през цялата година своето благотворно влияние ще оказва Нептун, което означава, че повечето от тези хора в любовта ще бъдат съпътствани от успехи. Любовният хороскоп за 2015 година говори за това, че по-рано Рибите много са страдали от своята доверчивост и податливост. Често именно тези лица са се подчинявали на своите партньори и са позволявали да бъдат водени на „каишка“. Годината на Дървената Коза до известна степен ще измени разположението на силите в полза на Рибите, така че тези хора ще станат по-уверени в себе си, по-изискващи и настойчиви. Ако по-рано са се подчинявали основно Рибите, то сега смелите представители на този знак сами ще бъдат герои любовници и фатални съблазнители.

Източник: astrobg.eu

Мъжете от коя зодия са най-верни, може да разберете ТУК!

Подобни статии

Top