"Есента откри изложба" в ОУ "Елин Пелин" - DC news

„Есента откри изложба“ в ОУ „Елин Пелин“

Творилница в ОУ "Елин Пелин"

Творилница под мотото „Есента откри изложба” организира основно училище „Елин Пелин“ за малчуганите от подготвителните групи от детските градини в район Западен. Оригиналната идея на преподавателите, е да покажат на бъдещите първокласници, че в училище е хубаво и весело, и да събудят интереса им.

Идеята за детската творилница се ражда спонтанно, търсейки начини училището да бъде различно и да се презентира пред бъдещите първокласници и техните родители. Така идеята се превръща в традиция за основно училище „Елин Пелин”. Тя се организира през пролетта и  есента и сега бе нейното трето поредно издание.

Учителите заедно със своите пораснали възпитаници показваха на бъдещите си зайчета колко интересни неща могат да се правят в извънкласна дейност, използвайки природни материали и модерни дигитални технологии.

Малчуганите твориха с по-големите. В 8 различни направления имаше различни интерактивни уроци по математика, природни науки и представяне на таланти в изобразителното изкуство, музиката и спорта.

 

Подобни статии

Top