Ето защо обичаме оралния секс?

1. Защо жената обича да дарява орални ласки на любимия?
Оказва се, че това се случва на биологично ниво. По този начин жената се готви за бъдещото си дете, установили холандски учени. Според тях, гълтайки спермата, жената „приучва“ организма си към ДНК на партньора си. и след това, когато се зароди новия живот, нейният организъм, ще възприеме плода като нещо познато, благодарение на което неприятните странични ефекти от бременността ще бъдат минимални.

2. Защо мъжете обичат да даряват орални ласки на любимите си? 
Мъжете също се грижат за своя генофонд, смятат изследователи от Мичиган. Те установили, че жените, които по-често получават орални ласки, кръшкат по-рядко.

3. При кои двойки сексът е по-добър?
В университета във Флорида се опитали да намерят връзка между характера на съпрузите и интимния им живот. Оказало се, че по-често правят секс двойките, в които жените са по-разбрани. А по-доволни от интимния си живот са семействата, в които жената е по-открита и откровена от мъжа си.

4. Дезодорантът  може  да стане причина за това, че избираме неподходящи партньори.
Причината е, че той подтиска аромата на феромоните и „лъже“ околните. Шотландски биолози попитали група мъже и жени могат ли да определят колко мъжествено или женствено изглеждат хората на снимки. А след това предложили на друга група да направят същото, но по миризмата на противоположния пол. Изяснило се, че: 

– жените имат по-остър нюх;

– мъжете смятат за по-женствени тези дами, които ползват дезодоран;

– мъжете, които на снимка изглеждали не толкова мъжествени и са си сложили дезодорант, по миризмата са получили по-високи оценки и изравнили шансовете си с тези, които имали вид на „мачо“.

5. Ако мъжете не са наясно с темперамента на партньорката си, тя ще бъде доволна и щастлива.
Звучи странно? Учените помолили група хора, имащи връзка от дълго време, да попълнят анкета в началото на проучване и три седмици по-късно. Оказало се, че мъжете по-често не придават значение на силата на сексуалното желание у половинките си, отколкото жените. И че партньорките на такива мъже са по-удовлетворени и предпочитат да запазят такива отношения.

Изследователите обясняват това така: мислейки, че жената получава по-трудно удоволствие, мъжете полагат повече усилия в леглото. А ако надценяват сексуалността й, те смятат, че не трябва да правят нищо кой знае какво – тя така или иначе ще получи удоволствие.

Когато участниците в изследването разбрали, че партньорката им не е толкова сексуална, колкото са си представяли, започнали да полагат повече усилия, за да разпалят сексуалния й интерес.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top