Ето какво вещаят звездите за седмицата от 8 до 14 декември

Овен

Основният поток от събития е същият, както и през миналата седмица. Емоционалният акцент сега обаче вие поставяте върху семейните въпроси и децата, върху своите романтични надежди и развлечения. Струва си до четвъртък да се полагат усилия за изглаждане и хармонизиране на семейните отношения. Развлеченията и всяка друга увлекателна дейност планирайте за четвъртък и петък – всичко, което се случва, ще донесе максимум емоции и позитивни впечатления. Ако искате дори и сватба може да се отпразнува. През почивните дни ще се наложи да се заемете с най-насъщните въпроси и със своето здраве, ако е необходимо. Дори и ако пътувате.
Телец
За вас тази седмица се формират напълно благоприятни обстоятелства. Вашата покровителка Венера е влязла в знака на Козирога, което означава, че всички успехи са свързани с разумен и целенасочен подход към нещата. Самоограниченията в името на нещо важно, дисциплината и системният подход към своята работа ще ви осигурят успех в работата, в бизнеса и във всичко, което искате да постигнете. За вас това е съвсем комфортен вариант, подходящ за вашия основателен характер. Засилването на „интелектуалната“ енергия дава по-големи предимства в кариерата на онези, които са заети със съответния труд. От 16 до 25 декември ще се уверите в мащаба на своя успех. Вашият интелект и професионални способности ще бъдат забелязани и оценени.
Близнаци
До 19 декември вие сте сред множеството от хора и събития, въвлечени в ярки публични програми. Периодът е успешен за търговци, посредници и цялото „пишещо братство“. Периодът е двойно по-удачен за онези, чиито ангажименти са свързани с чужди пари, юридически документи на други хора и техни, ако става дума за наследство или покупко-продажба. Вие сте проницателни, наясно сте с ползите за вас и освен на личния си авторитет се опирате и на доста влиятелни хора. Това ви носи допълнителна изгода и добра слава като на човек и професионалист. От 9 до 15 декември е възможно да се състои доста успешно пътуване или изгодно споразумение с важен човек.
Рак
Звездите ви поднасят краткосрочен, но много съществен доход или повишение в службата. Доходът може да постъпи пряко от свършена работа или косвено, при сполучлив и икономично направен ремонт, придобиване на битова техника. Източник на блага може да стане и личното стопанство. Възрастните хора могат смело да разчитат на щедростта на порасналите си деца във вид на подарък или заплащане на лечение. С други думи, разчитайте на най-доброто. Откъде и в какъв размер това най-добро ще дойде, ще научите в четвъртък и петък. А в понеделник и вторник смело изваждайте на показ своите потребности – светът трябва да знае от какво имате нужда.
Лъв
Ако не сте актьор и нямате ясно изразени бизнес интереси, които можете да придвижите съществено през следващите дни, можете просто да се радвате на живота и да се забавлявате. До 19 декември звездите са особено благоразположени към вас и подкрепят всички ваши намерения. В сряда ще напомнят за себе си хора, които ви нервират или засягат. Изяснете своето отношение към тях, иначе тяхното поведение ще ви тормози до средата на януари. В четвъртък се случват най-радостните, обнадеждаващи събития, които си струва да фиксирате по някакъв начин, да удължите, да използвате. В неделя не са изключени дребни финансови неуредици, възможни са спорове с някого от близките у дома по въпроса дали са разумни някои разходи.
Дева
До 19 декември все още добре се нареждат всички семейни и домашни подобрения и усъвършенствания, които вие сте решили да въплътите в живота – от банален ремонт до увеличаване броя на членовете на семейството и придобиване на престижен имот. Вие се чувствате на ниво и в професията, и в семейството. Дори малко „залитате“ в своите мечти и желания. Тогава в неделя ви очаква някакъв момент на „отрезвяване“. Късметът обаче е с вас. Някои ще решат да употребят този късмет за разкошно пътешествие в чужбина или нещо от този род. И също няма да съжаляват. Засега не ви заплашва изнурителен труд, текущите задължения са с доста свободни параметри и не ви ангажират прекалено много.
Везни
Понеделник е суетен, нервен, почти конфликтен ден. Наред с продължаващата битова и обществена бъркотия, с многобройните и увличащи социални контакти, започва да ви привлича домашният комфорт и спокойствие. А заедно с това ви привличат и някои дребни дейности по подобряването на семейната обстановка в материален и морален план. Събитията в неделния ден ще намекнат за тези ваши зараждащи се потребности и желания. С максимална настойчивост те ни завладяват от 16 до 25 декември. Гответе се. Може би това ще бъде семейно пътуване за почивка, може да е и нещо друго, също толкова увлекателно.
Скорпион
Въпросите, свързани с финанси и имущество продължават силно да ви занимават и изненадват. За голямо учудване те се решават позитивно, във ваш интерес. Би било добре най-престижните придобивки и въпроси, касаещи повишаване на доходите, да бъдат решени до 9 декември. От 5 декември до 13 януари вие попадате в период на активни домашни грижи. До 16 декември всичко това се натрупва потенциално, в информационен вид. От 16 до 25 декември обаче то ще се завърти доста енергично, интензивно. В резултат на това обстановката в дома (семейството) ще се обнови съществено. Помислете как и с какво искате да обновите своя дом, планирайте промените. Те ще бъдат почти като през 2013 година. Спомнете си, направете аналогии, вземете предвид грешките и осъществете промените на по-високо ниво.
Стрелец
Рождениците от седмицата получават през следващата година карт-бланш за своите най-смели намерения и рискове. Дори ако не преуспеете в своите амбициозни планове, вие най-малкото няма и да загубите – налице е солидна обезопасяваща възглавница. Рождениците от понеделник и вторник е най-добре да се съсредоточат върху чисто семейните въпроси, да закърпят пропуските и да подобрят материалното си положение. Рождениците от сряда, четвъртък и петък ще преуспеят в областта на личната презентация – чрез постъпване във ВУЗ, престижно пътуване в чужбина, успешно юридическо дело, победа в конкурс и други подобни престижни и забележими за обществото постижения. Рождениците от събота и неделя ще подобрят своите позиции в кариерата и формалния си семеен статус. Финансовите и имуществени дела за всички ще са особено благополучни до 17 декември.
Козирог
От 11 до 17 декември вие може да разчитате на помощта на познати и роднини, успешно да използвате „връзки“ в решаването на един или друг въпрос в бизнеса или личния живот. От 6 до 22 декември е трудно да бъдат придвижени финансови въпроси, изразходването на средства и сили не е ефективно. Това не е подходящо време за самостоятелни солидни придобивки и сделки с имоти. Освен ако някой отстрани или роднини ви облагодетелстват по някакъв начин. За това вие ще научите в четвъртък и петък. В събота и неделя събитията ще покажат цялата сила на вашето лично обаяние и харизма чрез изцяло вещественият резултат от вашите лични усилия. До края на годината би било добре да отделите внимание на своята външност – вашата сила сега е в поведението, имиджа и личната харизма. Усилвайте ги съзнателно.
Водолей
През тази седмица за вас е по-полезно да разчитате не толкова на своите собствени сили и действия, колкото на покровителство и помощ от страна на партньори, покровители, компаньони, съпрузи, на техния късмет и успех, който по-късно ще стане и ваш успех и подкрепа. По-разумно е да проявявате активна житейска позиция от 16 до 25 декември. Вашите действия през този период ще бъдат доста ефективни в организационната и интелектуална област. Трупайте сили и повишавайте своята информираност. Достатъчно благоприятни дни за вашите инициативи през тази седмица са понеделник и сряда.
Риби
Събитията през седмицата са благоприятни за вашето професионално издигане и постигането на други значими цели, касаещи репутацията ви. При условие, че вие положите за това целенасочени усилия, а не бездействате, очаквайки „манна небесна“. Финансовите показатели сега стават най-ярки и очевидни маркери на вашия успех и перспективност на едни или други делови варианти. Както загубите, така и мащабните придобивки, пък дори и бъдещите, отбелязват ценността на едни или други хора и направления. Пресявайте всичко, сепарирайте. В началото на седмицата състоятелните хора още могат да направят доста изгодни сериозни придобивки. Или смело да похарчат средства за „социален престиж“. Благоприятните дни са понеделник и четвъртък.
Източник: margaritta.dir.bg

Подобни статии

Top