Ето как знаците на зодиака решават проблемите!

Седмичен чки зодиихороскоп за вси

КОЗИРОГ

Козирозите решават проблемите така, че никой да не се усети, че са съществували. Защото дамата Козирог не може да има никакви проблеми, на нея всичките й ходове са планирани! По такъв начин Козирогът хвърля за решение на проблемите много повече усилия, отколкото всички останали зодиакални знаци. Защото плановете на Козирога за прикриване на проблемите от заобикалящите го обикновено пораждат други проблеми. В края на краищата Козирогът се уморява да се рови в купчината от проблеми, сваля от себе си маската на безгрижието и насмита всички.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите решават проблемите с радост. Всъщност те всичко правят с радост. Дамата Водолей е човек, който се събужда в мрачното ноемврийско утро с температура 39,2 градуса и си казва: „Какъв прекрасен ден! Може да лентяйствам цял ден и да прегръщам котката!“ Водолеите срещат проблемите с ентусиазъм: я, какво още може да се случи? Разбира се, ако решението на проблемите не зависи от самата дама Водолей, тя много ще се огорчи. Защото в тази ситуация й остава само да чака, а Водолеите мразят да чакат.

РИБИ

Рибите изобщо не решават проблемите си. Те им се наслаждават. В момента, в който в живота на Рибите се случи някоя сериозна неприятност, те започват истински да страдат. Във въображението на Рибите лумва силен огън, отваря се вратата на Ада и хор от оплаквачки в черни дрехи започват монотонно да пеят: „О, фатална нощ!“ А в същото време на лицето на Рибите е изписано такова страдание, че заобикалящите ги се подреждат в редичка и им предлагат услугите си, за да решат всичките им възможни проблеми. И, трябва да е ясно, че най-напористите много рискуват. Защото Рибите първо искат да се насладят на проблемите, а чак след това да прехвърлят решението им на някой добър човек. За добрите хора, които са под ръка, Рибите специално ще създадат проблеми. Много големи проблеми.

ОВЕН

Дамата Овен решава проблемите конкретно. Всички останали знаци непременно вплитат в решаването на проблемите собствените си преживявания, а Овните не хвърлят енергията си за такива глупости. Овните никога и никого не молят за помощ, затова подозираме, че те не са точно хора, а по-скоро супергероини. Защото няма проблеми, с които дамата Овен да не се справи. Макар че, не! Най-големият проблем на Овена са всички тези глупави хора, които се присламчват към него със своето ценно мнение, съвети и предлагане на помощ. На Овена му се иска да ги убие, но на практика няма за какво – те само му/ѝ желаят доброто. Неразрешима етична дилема, нали?

ТЕЛЕЦ

Телците решават проблемите паникьосвайки се. Т.е. за тях всяко кихане, е повод да извикат, че ги е налегнала смъртоносна болест и всички ще умрат, разбира се! В мъки! След това първата им работа е да потърсят добри хора, на които може смело да изливат цялата си паника и притеснение. Ако добрите хора се осмелят освен всичко друго да дадат и съвет, Телецът ще ги изпрати по дяволите, защото те всички са глупаци и съветите им са глупави. И едва след това Телецът ще започне да решава проблемите. А после ще напише за това колонка в модно списание. Може и пост във Фейсбук. Много смешен пост.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците решават проблемите колективно. Даже ако дамата Близнаци се окаже съвсем сама на необитаем остров, хорът от няколко личности в главата й непременно ще устрои дебат по темата „Какво да се прави и къде раздават маските?“ А ако проблемите на Близнаците са толкова мащабни, те викат приятелите си и устройват мозъчна атака. Описват ситуацията цветно и обясняват условието на задачата. Това е. Проблемът е решен. В този смисъл, че приятелите, разбира се, непременно ще намерят решение и ще го приложат в живота. А в това време дамата Близнаци вече ще е забравила, че въобще е имала проблеми. Защото да мислиш за едно и също нещо повече от половин час е невероятно скучно.

РАК

Ракът решава проблемите щателно. С целия присъщ на него перфекционизъм. Разбира се Ракът решава не точно тези проблеми. Ако върху дамата Рак изведнъж се струпат някакви трудности, тя веднага ще си спомни, че има немити чинии, а също трябва да учи по италиански. И всичко това трябва да се свърши веднага! А всъщност на дамата Рак просто й трябва време, за да осъзнае мащабите на наближаващата катастрофа, а също и да събере смелост. Такива неща не се решават просто така! Трябва първо да се потренира. Върху опитните мишки.

ЛЪВ

Лъвът решава проблемите артистично. Т.е. отначало Лъвиците си тръгват и разработват план за действие в пълно усамотение, без да се съветват с никого. Защото не може да покажат, че имат и уязвими места. А когато намерят решение, Лъвиците излизат на сцената и с ослепителна усмивка решават проблема. А ако той не може да бъде решен красиво, така, че Лъвицата да получи аплодисментите на възхитената публика, тя никога няма да обели и дума за тази случка.

ДЕВА

Девата решава проблемите комплексно. Изобщо девите много се разстройват, когато има проблеми, защото не са ги планирали. Впрочем, Девата бързо се взема в ръце, обмисля решението и плана за действие и… Не, не го прилага в живота. Отначало Девата мисли какъв още проблем може да добави към сегашния. Защото да хаби силите си за решение само на един проблем не е рационално. Сложното е в това, че непланирани проблеми в живота на Девата практически не се случват, защото обикновено тя използва проблемите в за нагледно пособие. За Близнаците например. С фразата: „Виждаш ли какво се случва, ако се държиш безотговорно?“.

ВЕЗНИ

Везните са убедени, че от проблемите може да се скриеш. Да се вглъбиш в себе си, да претеглиш всичко както трябва, да помислиш кое решение ще е вярното… А после, видиш ли, проблемът сам ще се реши. Естествено проблемът от това не само няма да се реши сам, но и ще се задълбочи и при това ще повлече зад себе си още един куп проблеми. В този момент Везните разбират, че по-лошо няма как да стане, събират смелост и с крясък: „Джеронимо!“ се хвърлят да решават проблема. Изглежда смешно разбира се. Защото дамите Везни са късметлийки и са любимки на съдбата – затова проблемите им обикновено са преувеличени. Преувеличени до невероятни размери от самите Везни, разбира се.

СКОРПИОН

Скорпионът решава проблемите с помощта на своите верни васали. Редом до всеки Скорпион винаги има героично настроени представители от всички знаци на зодиака (освен Девите, защото Скорпионът не може да бъде превъзпитан, а Девата така не иска да играе), и всички те са готови един през друг да решат проблемите на Скорпиона. Дамата от този знак разбира се, им позволява това, а в някои случаи раздава и ценни указания и вдига летвата все повече и повече. И не защото не може сама да се справи, а защото това въобще не са проблеми. Истинските проблеми на Скорпиона не са от такъв мащаб. Размерът на истинските проблеми на Скорпиона, може да разбере само и единствено Скорпионът. И слава богу нас това не ни засяга.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът решава проблемите някак. Стрелците са фаталисти, девизът им е:  „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!“ Затова, когато на дамата Стрелец се случи някакъв кошмар, тя продължава да живее така, сякаш нищо не се е случило. В повечето случаи. Понякога Стрелецът обаче устройва малък апокалипсис на всички засегнати, но това са просто изблици на темперамента. Като цяло, Стрелците просто се сливат с проблема, изповядвайки принципа: „Все някак ще ми се размине“. Но само в този случай, в който проблемът е дребен. Ако е голям, Стрелците си дават все пак труд да му обърнат внимание и в края на краищата обръщат всичко в своя полза. Но разбира се това ги вбесява. Отвлича ги от великите им дела в името на Доброто и Справедливостта.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top