Ето как и къде можете да играете с Гришо преди „Уимбълдън”

Точно 2 седмици преди началото на турнира от Големия шлем на трева „Уимбълдън” можете да се срещнете и да играете с Григор Димитров и с още големи легенди, ветерани и тенисисти от Топ 10 при мъжете и при жените.

Тази възможност дава приятелският шоу турнир „Лондон Тенис Класик” на 27 юни, в който участват все изявени спортисти, треньори и най-добрите от света на тениса в момента.

Сред тях тази година е и българинът, който достигна до полуфиналите на „Уимбълдън” миналата година. В неговата компания са още носителят на 8 титли от Големия шлем Иван Лендъл, най-добрата двойка при мъжете Боб и Майк Брайн, които има 15 титли от шлема, както и петкратната шампионка на „Уимбълдън” Серина Уилямс.

Мачовете ще се проведат на базата на тенис клуб „Роухемптън” в югозападен Лондон, а след това ще има стилен коктейл и вечеря, по време на които обстановката между гостите и тенисистите ще бъде напълно приятелска и откровена.

Цената на поканата за турнира е индивидуална и можете да я получите, само ако направите заявка за участие. Но в никакъв случай не е по джоба на обикновения българин, а е по-скоро за богати бизнесмени, които искат да се докоснат до света на тенис звездите.

Можете да се запишете ТУК

Подобни статии

Top