Ето коя е най-вярната зодия при мъжете

Няма жена, която да е напълно спокойна за това дали мъжът до нея няма да ú изневери. Всяка от нас малко или много има притеснения относно други жени, работни взаимоотношения и дълги командировки. Има една зодия сред мъжете, която се очертава да бъде най-вярната от всички. И това е…

Мъжете от тази зодия са спокойни хора, които държат на традициите и обичат нещата да се случват според реда си. Спокойни са и мислят трезво, осъзнават последствията и за това са достатъчно отговорни, за да преценят дали преживяването си заслужава или не. Те държат много на честта си и не биха я потъпкали заради един миг наслада, за която после ще съжаляват горчиво.

Мъжете с тази зодия са по-плашливи и не действат импулсивно, това ги предпазва от необмислени решения и грешки…

ТЕЛЕЦ

Телците са спокойни хора, които държат на традициите и обичат нещата да се случват според реда си. Спокойни са и мислят трезво, осъзнават последствията и за това са достатъчно отговорни, за да преценят дали преживяването си заслужава или не.

Телците държат много на честта си и не биха я потъпкали заради един миг наслада, за която после ще съжаляват горчиво.

Мъжете с тази зодия са по-плашливи и не действат импулсивно, това ги предпазва от необмислени решения и грешки, които после не ги оставят да мигнат.

Разбира се, че има изключения, никога няма нищо сигурно, но в природата на Телците е заложен стремежът към здраво и стабилно семейство. Най-осъзнати са мъжете след 33 години, ако до тази възраст са се наживяли, то бъдете сигурни, че ще ви бъдат верни до края.

Мъжете от тази зодия не понасят да влизате в личното им пространство, за това не си и помисляйте да ровите в телефона му или да го разпитвате къде и с кого е бил. Хубавото на Телците е, че дори да са направили нещо, съвестта им не ги оставя на мира, докато не си признаят. За това бъдете спокойни и имайте доверие на своя партньор.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top