Ето къде е бил заровен трупът край Стряма (СНИМКИ)

4ekerica2

37-годишен мъж, задържан за поредица кражби от леки автомобили в Пловдив, е признал за извършеното от него убийство на човек, чиито останки бяха намерени вчера от криминалистите край промишлената зона на Стряма. Най-вероятно става дума за стар случай, извършен преди няколко години, съобщиха от прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство, което се наблюдава от окръжните магистрати.

Припомням, че вчера цял следобед екипи на полицията, пожарната и специалисти от криминалистична лаборатория претърсваха местността и в късния следобед откриха костите на жертвата.

От полицията и до момента отказват всякаква информация по случая. Според местни хора от Стряма семейството на Христо, който имал брат близнак, живеело в циганската махала на селото. Майка му починала, когато двете деца били на 6 години от токов удар. По-късно семейството напуснало селото.

Хората в Стряма обсъждат на групички вчерашните полицейски находки. Повечето обаче не познават 37-годишния Христо, който бе задържан след няколкодневно разследване на полицията за кражби на части от коли в Пловдив. Всички кражби са били извършени извършени в нощта срещу 12 март чрез взлом на автомобилите. Преди това Терзийски е бил задържан за дребни  домови кражби и обир в Пловдив.

Според местни хора двамата братя Терзийски са тренирали гребане.

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top