Ето къде ще проверяват пътните полицаи в Пловдив и Карлово

Полицията в Пловдив и Карлово извършва засилени проверки за неправоспособни водачи, за спазване на скоростни режими, както и за други нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщиха  от МВР – Пловдив.

Полицейски патрули са позиционирани на възлови кръстовища по главните градски булеварди, както и по входно-изходните артерии. Засилени проверки ще се извършват и по разклоните за малките населени места.

За спазване на ограничение на скоростта, за употреба на алкохол зад волана и за неправоспособност ще следи днес и полицията в Карлово. Засилени проверки ще се осъществяват по републикански път І-6 София – Карлово – Бургас.

Тази вечер от 21.30 часа до полунощ полицейски патрули ще бъдат позиционирани по бул. „Освобождение” и прилежащите улици в Карлово.

В периода след полунощ до 02.30 часа на 27 юни ще се следи за нарушения на кръстовището на бул. „Никола Вапцаров” с бул. „Коматевско шосе” в Пловдив. От 03.00 до 05.00 часа сутринта полицията ще извършва засилени проверки по бул. „Македония”, в района на бетонния мост.

Източник: Агенция „Фокус“

Подобни статии

Top