Ето най-добре облечените известни личности на света (СНИМКИ)

Хелън Мирън и Идрис Елба са сред филмовите звезди, намерили място в годишната класация на сп. „Венити феър“ за най-добре облечени известни личности в света, съобщава Контактмюзик. Освен от Мирън и Елба, актьорско съсловие е представено в класацията и от звезди като Лили Джеймс, Еди Редмейн и Фан Бинбин.

Сред именитите дами, намерили място сред най-добре облечените известни личности в света, са холандската кралица Максима, писателката Зейди Смит, писателката и певица Чимаманда Нгози Адичи. Специално място съставителите на класацията са отредили на британската кралица Елизабет Втора заради нейното „непоколебимо“ чувство за стил.

Сред известните мъже, класирани от „Венити феър“, са принц Хари, младият светски лъв и приятел на Хайди Клум Вито Шнабел, носителят на награда „Тони“ Лесли Одъм младши, канадският премиер Джъстин Трюдо, вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън.

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел и режисьорът Уес Андерсън и приятелката му Джуман Малуф са сред най-добре облечените двойки в света.

Специално място в класацията е отделено на звезди с уникален стил като певиците Лейди Гага и Андра Дей, както и актьора и рапър Давийд Дигс.

Снимки: vanityfair.com

Подобни статии

Top