Ето партито на тенисистите в СНИМКИ И ВИДЕО

Партито на тенисистите, които участват тази година в Garanti Koza Sofia Open, се проведе снощи в обсадения хотел „Маринела“ и събра множество известни лица, а също и повечето от водещите тенисисти  в надпреварата.

Самият Гришо се появи в самото начало на събитието и благодари на всички за добрите пожелания и ги призова да напълнят зала Арена „Армеец“.

„Много ви благодаря. Подобно нещо рядко се вижда. Наистина усещам подкрепата ви,“ заяви Димитров.

От своя страна Григор остана съвсем за кратко на светското събитие, а според очевидци негови настоятелни фенове едва не са скъсали блузата му. До последно той бе чакан и от група ловци на автографи на главния вход, сред които и пловдивчанина Стефчо Автографа.

Иначе в купона не пропуснаха да вземат участие и други от звездите в надпреварата. Сред тях бяха някои от останалите фаворити като Доминик Тийм, Давид Гофен, а също и Виктор Троицки, който се застоя най-дълго във ВИП сепарето и демонстрира, че се чувства в свои води.

Повече от любопитно е, че Тийм и Гофен, които вече имат доста години зад гърба си сред професионалистите, споделиха че почти не са виждали толкова масово събитие за начало на даден турнир.

От своя страна приятелката на Григор Димитров – Никол Шерцингер през целия понеделник се е отдала на обиколка из столичните молове и църкви, но не бе забелязана на партито. Затова пък не липсваха популярни лица. Лично служебният премиер Огнян Герджиков уважи събитието. Той е известен с положителното си отношение към тениса и дори често се извява на корта, когато няма ангажименти.

В хотел „Маринела“ бе и президентът на БФТ Стефан Цветков, а също Любо Ганев, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Ники Кънчев и директорът на турнира Пол Макнами, който разговаряше приятелски с всички и не отказа снимки на никого.

За доброто настроение на гостите се погрижи и поп дивата Маги Джанаварова.

Снимки: tennis.bg

Подобни статии

Top