Ето позицията на Локо за раздялата с Балдовалиев

12656268_1715010952048628_77225141_o

Ръководството на Локомотив (Пловдив) държи да информира привържениците на отбора как се стигна до раздялата с нападателя Зоран Балдовалиев. Сред част от нашите привърженици се създава впечатление, че ние като ръководство едва ли не сме принудили футболиста да напусне, което не отговаря на истината.

Зоран Балдовалиев бе категоричен, че иска да си тръгне от отбора заради много изгодна от финансово естество оферта от гръцкия клуб Керкира.

Нападателят отправи молба към ръководството на Локомотив да се съгласи да разтрогне действащия между двете страни договор по взаимно съгласие, за да не се пречи на по-нататъшната му кариера. Тази молба ние удовлетворихме от чисто човешки подбуди.

Искаме да информираме нашите привърженици, че Зоран Балдовалиев проведе и разговор със старши треньора Христо Колев, в който се интересуваше най-вече от това дали ще има гарантирано титулярно място в отбора.

Отговорът на Христо Колев е бил: „Имам нужда от теб, но на никой футболист от отбора аз не мога да гарантирам титулярно място. Играе този, който се намира в най-добра форма“.

Локомотив (Пловдив) пожелава успех на Зоран Балдовалиев в новия му клуб.

Снимка: lokomotivpd.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top