Ето трогателната изповед на Мария Шарапова!

Руската тенис звезда Мария Шарапова написа трогателна изповед за чувствата си след разкритията, че е взимала забранени от началото на годината субстанции. Ето цялото й съобщение, публикувано преди няколко часа на страницата й във Фейсбук.

„Събудих се вчера сутринта, а мейлът ми беше пълен с любов и състрадание. Първият имейл, който отворих веднага, беше от най-добрия ми приятел, знаете, човек, който може да те накара да се смееш или да плачеш само с една дума, човек, с когото прекарах цялата вечер по телефона, очвек, който проверяваше как съм.

Обикновено обичам сутрините. Нов ден, ново начало. Честно казано, този ден не  беше обикновен. Нищо друго не ми идваше в ума в 6 сутринта, освен мисълта, че съм решена да играя тенис отново и се надявам да получа този шанс. Иска ми се да не трябваше да преживявам това, но то ми се случи и ще го преодолея.

Имах нуждата да се изпотя, да се напрегна максимално, както съм го правила през целия си живот. Затова тръгнах към фитнеса. Тогава осъзнах, че добрите стари папараци са по петите ми.

Не съм била онлайн тези дни, но успях да видя как моите приятели са направили в знак на подкрепа различни колажи и призиви като (‪#‎IStandWithMaria and ‪#‎LetMariaPlay). Прекарах следобеда като ги четях в компанията на кучето ми, което така и не разбра защо това беше по важно от очакваната негова разходка.

В този момент съм толкова горда да нарека всички вас мои приятели! Само няколко часа след моята пресконференция вие ми показахте своята подкрепа и лоялност. Нещо, което аз очаквам да почувствам в други моменти – когато съм на върха и съм свършила перфектно работата си.

Искам да знаете, че вашите чудесни думи ме накараха да се усмихна. Бих искала отново да играя и се надявам да ми дадат този шанс. Вашите съобщения ми дават кураж. А моето съобщение е за да ви благодаря. Благодаря ви много.

Мария Шарапова.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top