Женските гърди – най-силното оръжие

Обръщали ли сте внимание как женските гърди често са най-верният съюзник на нежния пол в мъжкия свят?

 

Надали има мъж, който да не се заглежда по женски бюстове. Големи, малки, средни, красиви, отпуснати, той ще ги загледа.

Жените са суетни и обичат да дразнят мъжете. Когато облечете малко по-изрязано деколте за собствено самочувствие и усетите как нечий мъжки поглед се плъзва по прелестите ви, действа доста стимулиращо на настроението ви, не мислите ли? Амбицира ви, прави ви по-уверена и ви вдъхва сили и кураж.

Колко е слаба мъжката природа. Какво толкова открива силният пол в женските гърди и защо мъжете стават толкова услужливи, когато малко по-разкопчана девойка ги помоли за услуга.

Истината е, че мъжкото съзнание е доста манипулативно. Когато един мъж фиксира погледа си върху бюста, това е неконтролируем импулс. Сякаш има някаква притегателна сила, която като магнит приковава погледа му там. Тогава една малко по-умела жена може да му въздейства значително по-силно, отколкото в сходна ситуация, но без наличие на верния й партньор – гърдите.

И така нека опитаме да разгадаем защо им харесва на мъжете да ни заглеждат в деколтетo.

Гърдите са символ на женствеността, те допринасят за естетическата завършеност на женското тяло. То е дарителят на човешки живот и гърдите са част от символите на плодовитост. Съществува необяснима странна притегателна сила към тях. В древността, точно жени с голям бюст и по-широк ханш са били издигани в култ. Те са били олицетворение на плодородието.

Гърдите са възбуждащи за мъжете, защото те знаят, че това е една от ерогенните зони на всяка жена. Още повече факта, че те са малко или много забранен плод, тоест не всеки може да им се радва отблизо, ги прави още по-апетитни.

Усетите ли, че един мъж прикове поглед в гърдите ви, тогава може да вкарате в сила вашето оръжие. С помощта на бюста си и подходящия тон на говорене, може да получите почти всичко, което искате от него.
Ако сте му хвърлили око, половината битка вече е спечелена. Ако искате да го помолите за услуга, най-подходящият момент е докато усетите, че очите му обстойно обхождат деколтето ви.

Проблем в работата? Разкопчейте едно-две копчета на ризата си и потърсете как да го разрешите.

Естествено има ситуации, които не позволяват да прибягвате до „тежката артилерия“, защото биха се разтълкували като по-скоро леко поведение от ваша страна. Важно е да прецените човека срещу себе си преди да вкарате гърдите си като съюзник. Ако може да се справите и сами, възползвайте се, а тях запазете като последен коз.

Най-хубавото е, че вие определяте кой и каква част от тях заслужава да види.

Източник: rozali.com

Подобни статии

Top