Жестоко убийство! Мъж преби майка си до смърт с маркуч

Жесток убиец ще отговаря пред правосъдието за убийството на собствената си майка, съобщиха от прокуратурата. В Окръжна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство срещу 45-годишния Неделчо Сандев от Стара Загора. Мъжът ще бъде обвинен за убийство по особено жесток начин на майка си.

Драмата се разиграла вчера, около 15 часа. В полицията в Стара Загора е бил получен сигнал, че до стопански постройки за отглеждане на животни в кв. „Трите чучура“ в града мъж нанася побой на жена. На място е пристигнал екип на полицията, който установил, че Неделчо Сандев бие зверски с маркуч 64-годишната си майка.

Извикан е бил екип на Спешна помощ. Жертвата била откарана в болницата, където е починала. Извършен е оглед на местопроизшествието. Сандев е задържан за 24 часа в ареста. Предстои изготвяне на заключение на съдебно-медицинска експертиза.

Неделчо Сандев ще бъде привлечен в качеството си на обвиняем за убийство по особено жесток начин и ще му бъде взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа, уточниха от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

Източник: standartnews.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Top