„Живи легенди“ и „На Рим с любов“ извънредно на Филмовите нощи

Два извънредни дни на Филмовите нощи

Два извънредни дни на „Филмови нощи във Филипополис“ предвиждат организаторите на събитието. Поради големия интерес в понеделник (4 август) и вторник (5 август) от 21:10 часа зрителите ще имат възможност да гледат отново филма на Ники Илиев „Живи легенди“. В понеделник от 23:30 извънредно ще бъде показан и „На Рим с любов“ на Уди Алън.

Програмата на кинопанорамата днес предлага две интересни заглавия.

От 21.10 часа е прожекцията на „Любов и подозрение“с участието на Робърт Патинсън, Джеймс Франко, Робърт Дауни-младши и други.

Това са пет истории, които разкриват пълната палитра на любовта, от най-красивите ѝ и ярки цветове до най-мрачните и потискащи тонове. Една история за живота на група младежи, които установяват, че трябва постоянно да воюват, за да спечелят битката с любовта.

От 23.30 часа можете да пътешествате „С трабант из Африка“. Да пътуваш 20 хил. км. в най-евтината кола на света през най-бедния континент – защо не? Това предизвикателство за пътешественици показва, че всичко е въпрос на големи мечти и здравословно пренебрегване на невъзможното. Без резервни превозни средства и гаранции за щастлив край – само с два трабанта с двутактови двигатели, едно изпълнено с приключения пътуване от Либия до нос Добра Надежда.

 

Подобни статии

Top