Жилищна кооперация и офиси разпродава НАП Пловдив (СНИМКИ)

Жилищна кооперация в пловдивския квартал „Христо Смирненски“ обявява за продажба Националната агенция за приходите в Пловдив. Сградата е триетажна със застроени 92 квадратни метра и разгърната площ от 276 квадрата.

Вторият и третият етаж са обособени като жилища, всяко от които с по две стаи, дневна, баня, антре и тераса, а първият етаж е предназначен за складови помещения. Първоначалната цена на имота е 235 984 лева и ценови предложения за нея могат да се подават от 4-ти до 8-ми април в НАП Пловдив.

Също през следващата седмица на търг ще бъдат обявени както самостоятелни офиси, така и две офис-сгради, намиращи се в Югоизточната индустриална зона на Пловдив, които представляват монолитни постройки с теоретичен експлоатационен срок 80 години.

И двете сгради се отопляват с централни климатични инсталации, имат входни антрета, фоайета, заседателни зали, асансьори, санитарни възли. Едната сграда е снабдена и със система за контролиран достъп, другата пък има на разположение гараж.

Първоначалната стойност на всеки от имотите, квадратурата им, начините за участие в продажбите, както и сроковете за внасяне на ценови оферти и депозит могат да бъдат разгледани на интернет страницата на Агенцията на е-адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“ – категория „недвижими имоти.

Във всяко съобщение са налични още телефон за контакт с водещия на съответната продажба и снимки на недвижимите активи. Същите, разбира се, могат да бъдат огледани и на място в определените дни за това.

С приходите от продажбите предстои да бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните собственици на имотите. НАП Пловдив апелира при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Подобни статии

Top