Жребий разпределя помощ за инвитро (СНИМКИ)

С жребий ще бъде разпределена помощта за двойките с репродуктивни проблеми от Пловдив, набрана по време на благотворителния концерт, организиран от пловдивското читалище „Д-р Христо Аджаров“. Той ще бъде изтеглен на 21 декември, обяви регионалният координатор на фондация „Искам бебе“ Вера Вулджева.

В дарителската акция, чиято цел е да подпомогне пациентите да се сдобият със свои деца, участва и най-новият ин витро център у нас – „Ню Лайф“. Чрез фондация „Искам бебе“ ръководството на клиниката подари две процедури – донорска инсеминация и партньорска инсеминация.

В концерта в Конгресния център на Панаира участваха Дамски хор „Тримонциум“, Мъжки хор „Стефка Благоева“, Подготвителен хор на пловдивските момчета, Танцов ансамбъл „Иглика“ и Клуб за спортни танци „Сияна Данс“. Те пяха и танцуваха пред препълнена зала, което даде основание на организаторите да очакват, че ще се наберат повече от 10 000 лв., които ще бъдат предоставени на фондация „Искам бебе“ за пациенти от Пловдив. Точната сума ще стане ясна в средата на декември, посочи Вулджева.

 

Подобни статии

Top