Жълти патета ще плуват в Марица благотворително днес

11990630_466551626885344_3993417183373197_n

В последния ден на Седмица на благотворителността 2015 /неделя/ ще се реализира третото поредно издание на Състезанието с патета в коритото на река Марица.

Жълти патета с индивидуални номера ще мерят сили в уникално съревнование, което започва в 10:30 ч. Всеки, може да стане собственик на пате и да се включи в инициативата като закупи гумената играчка на благотворителна цена от 5,00 лева като по този начин ще стане дарител. Едно пате може да бъде закупено както от един човек, така и групово – от няколко души, като номерът за участие на патето в състезанието и в двата случая, е само един.

Срещу всяко закупено пате притежателят/притежателите получават сертификат с уникален идентификационен номер и жълто пате. След надпреварата, притежателите на първенците, ще спечелят награди, осигурени от организаторите на събитието.

Докато тече подготовката за състезанието в неделния ден, Община Пловдив и съорганизаторите на събитието, обещават разнообразни увеселения с много награди и изненади както за най-малките, така и за всички останали присъстващи.

Патета ще могат да се купуват от пункта, който ще бъде разкрит в града ул. „Княз Александър I Батенберг“ – Главната до билетна каса. Цената на едно пате е 5,00 лева.

Средствата, събрани от продажбата, отиват за общата кауза на Седмицата на благотворителността – да бъде изградена площадка за деца с увреждания.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top