Забраниха на Кристиано Роналдо да се вижда с гаджето си Бада Хари! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Звездата на Реал (Мадрид) и на португалския национален отбор по футбол Кристиано Роналдо ще прекрати своите редовни посещение в Мароко при своя приятел Бада Хари.

Както съобщи португалският спортен всекидневник „А Бола“, ръководството на Реал е поискало от Роналдо да прекрати тази практика, за да се увеличи дисциплината в отбора и да не разваля имиджа на Реал.

Преди се появи информация, че Кристиано Роналдо редовно посещава с частния си самолет своя приятел в Мароко, където води разгулен начин на живот и даже често пътува до Мароко след тренировка.

Според жълтата преса, Кристиано Роналдо е и в интимни отношения с мароканеца, който е един от най-добрите кикбоксьори в света и има холандски паспорт. Кристиано имаше връзки и с много красиви модели от нежния пол, в това чисто и с руската звезда Ирина Шейх.

Златното момче има 3-годишна дъщеря Амбър от бившата си приятелка и модел Дафни Романи. Те се разделиха през 2012 година, когато Роналдо започна да излиза с бившата съпруга на Рууд Гулит – Естел Кройф.

Снимки: dailymail.co.uk

Подобни статии

Top