Задържаха 26-годишен моторист за хулиганска проява в Асеновград

Десет нарушители са били заловени в рамките на проведена специализирана полицейска операция за безопасност на движението в неделя. Трима пловдивчани са засечени да шофират след употреба на алкохол.

С 2,38 промила в Асеновград бил 50-годишен, в Карлово 36-годишен управлявал с 1,26 промила, а на Коматевско шосе 28-годишен – с 1,82 промила. По време на осъществения пътен контрол са установени и четирима водачи на нерегистрирани по надлежния ред моторни превозни средства.

Двама местни жители на село Рогош, на 36 и 60 години, и 25-годишен от село Ведраре управлявали съответно мотоциклет, колесен трактор и мотопед без регистрационни табели.

В Асеновград същото нарушение извършил 41-годишен шофьор на лек автомобил “Мерцедес”, а в Пловдив негов връстник с отнето свидетелство за правоуправление бил заловен с мотоциклет “Ямаха”.

Пак в областния град в срок на наложени административни наказания с лек автомобил “Хюндай” и лек автомобил “Форд” били хванати 33-годишен и 23-годишен.

Същия ден за хулиганска проява на пътя в полицията в Асеновград бил задържан 26-годишен моторист. На бул. “Цар Иван Асен ІІ” той преминал с мотоциклет “Сузуки”, грубо нарушавайки обществения ред и създавайки опасност за останалите участници в движението.

Ден по-рано дрогиран водач попаднал в ареста на Пето РУ – в жк “Тракия” 36-годишен бил седнал зад волана на лек автомобил “Фиат” под въздействието на наркотични вещества. Срещу всички извършители се водят бързи полицейски производства.

Подобни статии

Top