Залятата с боя Нона имала връзка с трима едновременно

Залятата с боя ноно имала връзка с трима едновременно

Започна съдебният процес срещу пловдивчаните Петър Бакалски, Георги Косев и Тошко Иванов, които заляха 21-годишната Нона Славова с блажна боя. Срещу тях е повдигнато обвинение за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Призовани по делото бяха 9 човека.

На 24 юли 2014 година цялата страна видя клипче, в което Нона Славова беше залята с кофа бяла блажна боя. След инцидента потърпевшата се лекува в клиниката по изгаряния към УМБАЛ „Свети Георги” заради изгаряния по лицето и ръцете първа степен.

В началото на днешното заседание съдия Боян Кюртов отказа да приеме гражданския иск на Нона Славова за 30 хиляди лева и я конституира само като частен обвинител. Съдебният състав остави без уважение искането на защитата на тримата обвиняеми да не се разпитват свидетели.

Първи показания даде Петър Бакалски. Той разказа подробности от интимния живот на Славова, която според него паралелно е имала връзка с трима мъже. Единият от тях Пламен Димитров, който не е привлечен като обвиняем, е дал идея за заливането и е купил боята.

Тезата му беше потвърдена и от останалите обвиняеми. Нона Славова отрече твърденията и разказа, че след заливането се е почиствала от боята в продължение на седем часа. По делото ще бъдат разпитани още свидетели.

Ако бъдат признати за виновни Петър Бакалски, Георги Косев и Тошо Иванов могат да получат присъда лишаване от свобода до 5 години.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top