Залятата с боя Нона иска 30 хиляди от нападателите си (ОБНОВЕНА)

Залятата с боя ноно имала връзка с трима едновременно

Солидарен граждански иск за 30 хиляди лева ще внесе срещу нападателите си 21-годишната Нона Славова, която бе залята с блажна боя на 24 юли миналата година. Това ще стане след като приключи съдебния процес срещу Петър Бакалски, Геоги Косев и Тошко Иванов, които извършиха грубият хулигански акт спрямо момичето, съобщи адвокатът й Росен Димитров.

Делото днес бе отложено за 12 май заради отсъствието на важен свидетел. В залата бяха разпитани три момчета и живеещ в района мъж, които са били свидетели на заливането на 21-годишната Нона с блажна боя. Докато съдът и адвокатите ги разпитваха, зад гърба им обвиняемите Петър Бакалски, Георги Косев и Тошко Иванов се подсмихваха и подхвърляха тихичко реплики по адрес на момичето. Възмутена съм, коментира пред DCNEWS след делото Нона.

Наглостта им в залата просто преминава всякакви граници. Възмутена съм госпожо, възмутена съм и от системата и от поведението на хората, коментира момичето. Цялата психическа травма, която съм изживяла и до момента ми пречи да живея нормално, каза още тя.

Оказа се, че Славова все още има проблеми със зрението.

В момента адски много ми пречат светлините на камерите, имам светлобоязън, доста често ми се подува лявото око, имах изгаряния все пак, което не е малко. Лекарите ми казаха, че между 6 и 8 месеца ще е възстановителния период, поясни Нона.

Адвокатът й Росен Димитров заяви, че очаква справедлива присъда.

До този момент разследващите, прокуратурата и съда вършат перфектно своята работа, посочи той. В момента, в който присъдата влезе в сила, ще заведем граждански иск за обезщетяване на неимуществените вреди, които тя е изживяла в резултат на стреса и на това безпрецедентно посегателство спрямо нея, допълни Димитров.

Юристът поясни, че на предишното заседание съдът не е приел гражданския иск на пострадалата за съвместно разглеждане в наказателното дело. Това обаче не означавало, че е неоснователен и в момента, в който присъдата влезе в сила, той ще бъде внесен.

Петър Бакалски, Георги Косев и Тошко Иванов са обвинени, че са извършили в съучастие хулигански действия, които грубо нарушават обществения ред. Припомням, че на 24 юли в пловдивския квартал „Кючук Париж“ бившият приятел на Нона Петър се опитал да й отмъсти, заливайки я с боя. С приятелите си заснема на видео отмъщението и го публикуват в социалните мрежи.

Подобни статии

Top