Започна продажбата на билети за дербито, ще има и в Бургас - DC news

Започна продажбата на билети за дербито, ще има и в Бургас

Продажбата на билети за пловдивското дерби от първия кръг на Първа професионална лига започна от днес. В клубния фен-магазин в Коматево са пуснати пропуски на цени от 10, 15 и 20 лева.

20 лв. е цената на билетите за VIP ложата на стадион „Лазур“,  15 лв. са талоните за Сектор „А“, а по 10 лв. са тези за Сектор „В“, където ще бъдат разположени привържениците на „Ботев“ и Сектор „Б“, който е за гостуващата публика.

Във фен-магазина билети ще се продават от понеделник до петък (включително), а в деня на срещата те ще се разпространяват само на ст. „Лазур“. В Бургас билети през седмицата няма да се продават. Билети има и във фен-магазина на КПБП на ул. „Нестор Иванов“ №1 .

На „Лазур“ в събота ще бъдат отворени две каси – по една каса за привържениците на двата отбора. За феновете на „Ботев“ това ще бъде касата при Вход 2, а за символичните гости пунктът за продажба на билети ще бъде при Вход 6.

Абонаментните карти за новия сезон ще важат за мача в Бургас. Притежателите на сезонни пропуски ще влизат през Вход 3 на „Лазур“, а VIP абонатите – през VIP входа на стадиона.

През седмицата ПФК Ботев ще изнесе подробна информация за организацията на пловдивското дерби.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top