Започна продажбата на билети за реванша между Ботев и ЦСКА

„Канарчетата“ са на крачка от финала за Купата след 1:0 като гости в първия полуфинал, очаква се на 1-ви май стадион „Христо Ботев“ да ври и кипи

В 10:00 часа днес Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети за полуфиналния  реванш от турнира за Купата на България срещу ЦСКА (София). Решителният двубой ще се състои на 01.05 (сряда) от 18:45 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. 

Билетите ще са налични на сайта kolezha.bg, като при онлайн покупка получавате и 5% отстъпка. Пропуските ще се продават още и в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача. 

Цените на билетите са както следва: 

– Трибуна Юг – 15 лв. 

– Трибуна Север – 15 лв. 

– Трибуна Изток – 22 лв.

– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25 лв.

– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лв.

– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място) 

– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините. 

– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни. 

Абонаментните карти за сезон 23/24 също са валидни и за срещите от турнира за Купата на България.

Пропуските за феновете на ЦСКА (София) ще са налични онлайн на специално създаден за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“.

Припомняме, че Ботев спечели първата среща в София с 1:0 след гол на Уме Емануел. На трибуните на Националния стадион пък 2000 гостуващи привърженици станаха свидетели на историческия успех на пловдивчани.