Зарадваха с подаръци децата от КСУ „Олга Скобелева“

Георги Титюков и Зонта клуб Пловдив зарадваха с подаръци децата от КСУ „Олга Скобелева”

Със спортни екипи и шоколадови лакомства кметът на район „Централен” Георги Титюков, представителят на Зонта клуб Пловдив Донка Пашова и пловдивски фирми зарадваха децата от КСУ „Олга Скобелева” за предстоящите коледни и новогодишни празници.

„Образованието е много важно. Знам, че на тази възраст, на която сте, не го осъзнавате, но за да се реализарате на пазара на труда, трябва да учите. Трябва да завършите, да получите своите дипломи, за да ви е по-лесно по-нататък в живота”, обърна се към младежите от комплекса Георги Титюков. Той им пожела още много приятни коледни изненади. Те от своя страна му благодариха за това, че има такива добри хора като него, които не ги забравят през годините и правят празниците им по-хубави и весели.

От Зонта клуб пожелаха на децата да следват мечтите си и изказаха готовност да финансират образованието на най-ученолюбивите деца от КСУ „Олга Скобелева” под формата на стипендии през следващата 2015 година.

Младежите от комплекса в лицето на директора Нина Гаргова си пожелаха през новата година нов дом – Центъра за настаняване на деца от семеен тип на ул. „Етна” 5, за ремонта на който те правиха редица благотворителни базари на коледни сувенири, изработени от техните сръчни ръце. Общо събраната сума от тяхната инициатива е 4565 лева.

Подобни статии

Top