Застреляният Цветан Караджов опитал да намушка сина си преди 4 години

Полицаят от Икономическа полиция Венцислав Караджов е осъдил баща си за домашно насилие, след като през 2012 година Цветан Караджов е извадил нож и се опитал да намушка в корема сина си. Това разказа днес съпругата на задържания полицай Каля Караджова, докато напразно чакаше пред Първо РУ мъжът й да бъде освободен от ареста.

Жената носеше в ръцете си торба с дрехи, за да ги предаде на мъжа си за предстоящите почивни дни. Пред журналисти тя разказа, че 15-годишния й син бил разпитван два пъти, като първият път е бил в 1 часа през нощта, без нейното знание. „Съпругът ми е невинен и съвестта му е чиста“, категорична беше Караджова.

Според нея съседите на застреляното семейство възрастни хора нямат представа за техните семейни скандали, защото къщата им в кв. „Христо Смирненски” е усамотена и не граничи с други жилищни сгради.

От своя страна адвокатката на Венцислав Караджов – Зоя Тошкова, посочи, че това, което се случва с клиента й, прилича на станалото преди много години с мафиота Ал Капоне. Тя припомни, че навремето Капоне е бил осъден за данъчни престъпления, тъй като не са могли да го осъдят за алкохола по времето на сухия режим. „Ситуацията ми прилича на това. Не можаха да докажат, нямат доказателства за убийствата, ама дайте сега по един лек член ще го осъдим”, допълни Тошкова.

 

 

Подобни статии

Top