Застреляха Димитър Стоянов – Лудия в Пловдив

Застреляха мъж тази вечер пред парк хотел „Пловдив“ до стадион „Лаута“, потвърдиха за DCNEWS от полицията. Около 19:30 ч. на тел. 112  е получен сигнал за прострелян мъж пред хотела.

Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. Установена е самоличността на мъжа – 38-годишен пловдивчанин, който е починал в линейката на път за болница.

Първоначалният оглед на местопроизшествието е извършен под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив. Предприети са всички необходими действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви. Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая.

Най-вероятно килърът се е криел в гората срещу картинг пистата на „Лаута“. Семейството на Лудия  живеело в новия си апартамент в наскоро построената там нова кооперация. Според непотвърдени източници убийството е извършено с пушка.

Убитият е Димитър Стоянов – Лудия. Той е съпруг на топ модела Роси Черногорова. Семейството има две деца. Стоянов е и зам.-шеф на федерацията по „Шу-ту“.

Стоянов е прекратил кариерата си на ММА боец, но до последно е спортувал активно. Той е бил на фитнес преди да стане убийството му. Спортистът започва кариерата си като боксьор в „Тракия“ и дори е побеждавал на ринга Кубрат Пулев. На 26 години приключва с бокса и започва да се занимава с ММА. Често е забелязван на мачове на Ботев.

Мястото е отцепено от полиция. Според запознати, спортистът е застрелян с ловна пушка с няколко изстрела.

Веднага след убийството всички входове на града са били блокирани от полицейски сили. Проверяват се всички автомобили, които излизат от града.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top