Застреляха Димитър Стоянов – Лудия в Пловдив

Застреляха мъж тази вечер пред парк хотел „Пловдив“ до стадион „Лаута“, потвърдиха за DCNEWS от полицията. Около 19:30 ч. на тел. 112  е получен сигнал за прострелян мъж пред хотела.

Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. Установена е самоличността на мъжа – 38-годишен пловдивчанин, който е починал в линейката на път за болница.

Първоначалният оглед на местопроизшествието е извършен под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив. Предприети са всички необходими действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви. Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая.

Най-вероятно килърът се е криел в гората срещу картинг пистата на „Лаута“. Семейството на Лудия  живеело в новия си апартамент в наскоро построената там нова кооперация. Според непотвърдени източници убийството е извършено с пушка.

Убитият е Димитър Стоянов – Лудия. Той е съпруг на топ модела Роси Черногорова. Семейството има две деца. Стоянов е и зам.-шеф на федерацията по „Шу-ту“.

Стоянов е прекратил кариерата си на ММА боец, но до последно е спортувал активно. Той е бил на фитнес преди да стане убийството му. Спортистът започва кариерата си като боксьор в „Тракия“ и дори е побеждавал на ринга Кубрат Пулев. На 26 години приключва с бокса и започва да се занимава с ММА. Често е забелязван на мачове на Ботев.

Мястото е отцепено от полиция. Според запознати, спортистът е застрелян с ловна пушка с няколко изстрела.

Веднага след убийството всички входове на града са били блокирани от полицейски сили. Проверяват се всички автомобили, които излизат от града.

 

Подобни статии

Top