Застреляха пиарката на пазарджишкия кмет

Пиарката на Община Пазарджик Татяна Стоянова е била застреляна тази вечер пред дома си, потвърдиха за DCNEWS от пресцентъра на ОД на МВР Пазарджик.

Сигнал за простреляна млада жена на ул. „Димитър Греков“, в близост до центъра на града, е бил подаден на тел. 112 около 18:40 ч. На място веднага са пристигнали екипи на Районното управление в града и Центъра за спешна медицинска помощ, но само са успели да констатират смъртта на младата жена.

34-годишната жертва е била простреляна в главата и е загинала на място. По данни от полицията младата жена била открита до лекия си автомобил. Вероятно току що се е прибирала от работа. Очевидци твърдят, че в едната й ръка имало букет цветя. Татяна днес имала имен ден.

В момента се извършва оглед на мястото на инцидента от пазарджишките криминалисти. Случаят е под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, на местопрестъплението е повикан и съдебен лекар.

Татяна Стоянова бе началник на кабинета на пазарджишкия кмет Тодор Попов. Преди това тя е била пиар и на д-р Иван Колчаков. Според пазарджишки журналисти младата жена е координирала информацията от абсолютно всички отдели и звена в общината.

Пред „24 часа“ кметът на Пазарджик Тодор Попов заяви, че е потресен и шокиран от случилото се. Той разказа, че днес Стоянова е била на работа, както винаги жизнерадостна, приела е поздравленията за празника си и е казала, че ще празнува в сряда заедно с други приятели.

Тодор Попов изключи възможността убийството на дясната му ръка да е свързано със служебни ангажименти, където била перфектна. Пред него Татяна Стоянова не е споделяла да има каквито и да било отправени заплахи, както и проблеми в личния си живот.

Снимка: pa1.bg

Подобни статии

Top