Затварят бул. „6 септември“ заради празника два пъти

reis

По повод честванията на Съединението на България на 6 септември се въвеждат временни промени в организацията на движението в Пловдив както следва:

От 10.30 ч. до 12.30 ч. се забранява движението на всички моторни превозни средства, включително и на масовия градски транспорт, по западното платно на бул. “Васил Априлов” /в участъка от ул. “Дилянка” до бул. “Шести септември”/ и южното платно на бул. “Шести септември” /в участъка от бул. “Васил Априлов” до бул. “Руски”/.

От 9.00 ч. до 12.30 ч. затворен за движение и в двете посоки ще бъде бул. “Шести септември” в участъка от бул. “Руски” до бул. “Цар Борис ІІІ Обединител”;

От 18.30 ч. до 21.00 ч. се забранява движението за всички пътни превозни средства по бул. ”Шести септември” в участъка от бул.”Руски” до бул.”Цар Борис ІІІ Обединител”.

Временни затруднения на движението се очакват между 9.30 ч. и 13.00 ч. по маршрута: град Съединение – село Войсил – село Бенковски – село Царацово – Пловдив

Призовават се водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали, стриктно да спазват разпорежданията на контролните органи и да проявят необходимото разбиране и търпение за нормалното протичане на спортните мероприятия и тържествата за запазване здравето и живота на всички участници в движението.

Промените в движението на автобусите за празника вижте ТУК и ТУК!

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top