Затвориха без предупреждение западното платно на моста на бул. „Васил Априлов“ (ВИДЕО)

2015-02-04_201923

Западното платно на моста на бул. „Васил Априлов“ бе затворено за ремонт тази вечер, видя репортер на DCNEWS. Огромно задръстване предизвика необявеното от общината спиране на движението от бензиностанцията на Газпром до отбивката към Мараша.

Наш читател ни изпрати видео с кадри от задръстването, при което автомобилите се придвижваха за около десетина минути през проблемния участък. Според Петър Иванов никъде на бул. „България“ няма обозначение, че пътят е в ремонт, за да предупредят шофьорите. Нашият читател ни пише също, че повечето водачи остават с впечатление, че на моста има катастрофа и едва стигайки до отбивката за бул. „Марица-Север“, виждат табелите за пренасочване на движението. Така колоните коли от трите ленти на западното платно трябва да успеят да влязат в източното, вече ремонтирано платно.

Припомням, че още в края на декември кметът Иван Тотев съобщи, че ремонтът на моста започва в началото на годината. Очаква се до средата на 2015-та ремонтът да завърши. Точно преди година започна и първият етап на реконструкцията – в източното платно.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top