Защо е хубаво да те зарежат?

Зарязват ви, обляни сте в сълзи. И за какво?! Заради онзи глупак, който въобще не знае какво пропуска? Защото следващата му ще е змия, която ще му го върне тъпкано! През няколкото дни, непосредствено след зарязването, светът ви свършва, мислите за самоубийство, не искате да виждате никого, слабеете, дебелеете, отказвате се от мъжете по 100 пъти на ден… Мислите какъв номер да спретнете на мухльото, който ви го причини. Като цяло сте доста неуравновесени, на границата на лудостта. Мили дами, ама моля ви се! Нито е последният, нито е първият на тази земя. Всички сме го изживели. Щом някой може да ви го причини, значи той не е човекът за вас!

Знам, че звучи доста лесно отстрани, но сетете се за онези прекрасни неща, които можете да направите без гадже и не можете дори да помислите за тях, ако имате такова! Вече няма нужда да давате обяснение на никого за това къде и с кого сте, в колко ще си бъдете у дома и т.н. Ако ви поканят неочаквано някъде на гости или на вечеря, няма нужда да звъните телефони, да питате може ли или да измисляте разни обяснения предварително. Изведнъж си давате сметка, че не сте длъжна никому, освен на себе си!

Ставате по-красива, защото няма на кого да се ядосвате повече, респективно мъжете започват да си падат по вас в по-големи количества, отколкото преди. Вече сте свободна, можете да си изберете всеки един от тях, без да се чувствате виновна, че сте харесвана! Ако толкова много искате отново да се потопите във връзка, няма проблем, пеперудките ви очакват, няма нищо по-хубаво от това да си влюбен отново, а това с бившия нямаше как да се случи! Е – ето, имате този шанс пак, животът е пред вас!

Можете да завързвате запознанства с всякакви хора без да има някой, който ще ви се сърди всеки път, когато симпатичният от съседната маса ви заговори. Сега всичките ви свободни приятелки са ужасно доволни от факта, че пак ще ходите навсякъде заедно, както в доброто старо време. Липсвахте им! Освен това танцувате толкова добре, а го бяхте забравили от заседналия начин на живот. Спокойно – дансингът е ваш, ще плените всеки пич, а скублите ще ви завиждат, несмеейки да застанат до вас. Не е ли прекрасно?

Можете отново да пушите спокойно, преди се криехте от “него“, защото ви беше забранил. Ама как така, вие да не сте му собственост?! Изчакайте само да дойде лятото, ще бъде вълнуващо! Дискотеките и баровете само вас чакат. Спомнете си как обикновено прекарвахте почивките си заедно – от квартирата на плажа – белот, после пак в квартирата – да правите салати и да готвите, за да може после да слушате разговори за новото BMW и как Гошо ходи на фитнес. Сравнете тая картинка със сладката ви женска квартира, разхвърляна от горе до долу с дрехи, гримове и лакове, които си разменяте по между си през хубавите вечери, прекарани в гиздене за танци и забава до зори, от които се чувствате секси, желана и удовлетворена! Изпитвате нужда от това, нали?!

Отново имате приятели. Бяха спрели да ви търсят, защото постоянно им отказвахте да се видите с тях или ходехте с “киселяка“ на срещите. Свърши се, сега пак сте свободна и на гребена на вълната! Като се замислите, даже май така е много по-добре, не ви трябва гадже изобщо, вие и приятелките ви сте си напълно достатъчни. Не сте били толкова щастливи от много, много време! Браво, момичета, така ви искам! Живейте живота си, докато можете, защото някой ден ще се появи “той“ – единствения и неповторим, който никога няма да ви зареже, защото той е вашата половинка, ама този път наистина! Ще го познаете веднага и ще го обичате ужасно много. Той никога няма да ви причини тъга и ще бъдете заедно завинаги! А дотогава – горе главата, майната им на всички, само вие сте важна!

Забавлявайте се на макс, защото сега ви е дошло времето. Даже се обадете на бившия да му благодарите, че ви даде тази възможност, вместо да погубва живота ви! Ето, това е, ще ви олекне и ще пърхате с крила, а на него ще докажете, че е изпуснал най-якото гадже… Още ли сте вкъщи с носните кърпички? Не! Знаех си! Хайде на купона!

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top