Защо младите мъже предпочитат секса с по-възрастни жени?

Има много млади мъже, които твърдят, че сексът с по-възрастна дама си има своите предимства. Ще ви разкрием някои от тях, за да можете да разберете какво толкова ги привлича младоците в тези жени.

1. По-възрастните дами имат повече опит
Което означава, че би трябвало да са и по-добри в креватните упражнения и много добре знаят какво правят. Кой мъже би се отказал да се пробва поне веднъж с такава жена?

2. Те знаят какво искат
Освен, че знаят какво искат мъжете, са съвсем наясно и какво им харесва на тях самите и как да си го поискат. А мъжете обичат уверени жени и с удоволствие изпълняват всяко тяхно желание. ;)

3. Те осъзнават колко важна част от връзката всъщност е сексът
И са готови да се стараят много, за да удовлетворят потребностите на своя партньор точно поради тази причина.

4. Въпрос на бройки
Трябва да отдадем значение и на факта, че по-голямата част от младите мъже искат да натрупат опит и в бройката си задължително ще включат и някоя по-възрастна дама. Просто няма как.

5. За мъжете е ласкателство, че по-възрастна дама е избрала точно тях
Няма какво да се лъжем понякога е въпрос на его. Някои мъже се чувстват „избрани“, може изобщо да не е така, но в главата им се зараждат подобни мисли, които ги карат да се чувстват желани и някак си повече от другите. Все пак са „уж“ са спечелили такава мацка…

6. От такива жени има какво да се научи
Както казахме, те много добре знаят какво искат и ще си го поискат. Това е добър тренинг за господата, които занапред ще научат това-онова по въпроса със задоволяването на жените по най-добрия начин.

7. По-възрастните жени знаят как да общуват със своя партньор
Няма да играят игрички. Знаят какво искат, получават го или не го получават, за тях няма значение. Картите винаги са на масата. Всичко е такова, каквото е, а за господата е по-лесно да ги разберат , както на физическо, така и на емоционално ниво.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top