Защо пълнолунието утре е толкова важно

Чака ни пълнолуние на утре (14 декември) в знаците Стрелец-Близнаци. След като по време на новолунието в Стрелец поставихме правилните цели и вярната посока, които служат на нашето израстване и изграждане като пълноценни личности, активно участващи в света, сега дойде времето на пълнолунието за този месец. Това е моментът, в който имаме възможността окончателно да се освободим всичко, което вече не ни служи, връща ни към миналото и пречи да живеем в настоящето.

Оста Стрелец-Близнаци се нарича още и ос на познанието и активността и към момента ни напомня, че всичко се движи и променя, както и че промяната е онова, благодарение на което имаме възможността да се развиваме и да надграждаме. Няколко са планетите, които правят аспекти към това декемврийско пълнолуние:

Сатурн, който поставя темата за това да открием кои са истинските отговорности към нас самите, към своето израстване, щастие и развитие. Сатурн позволява и е добре да се направи равносметка на постигнатото дотук и планиране на посоката ви занапред. Ако сте свършили определена работа със себе си, няма да минете през депресивни състояния, песимизъм и остра негативна самокритика.

С помощта на положителните аспекти на Уран и Юпитер – планетите, най-вече отговорни за по-големите промени, за разширяването на съзнанието и мирогледа, можете да постигнете тези неща в степента, в която сте готови.

Положителният аспект на Марс към пълнолунието ще даде възможността смело и с лекота да се пристъпи към действия по поставените цели, взетите решения и реализацията им.

Времето на пълнолунието този месец е подходящо за активни занимания със спорт, четене, посещения на курсове, семинари, учене и пътувания – близки и далечни. Така даваме и възможност на промените в нас да се случват по-плавно и хармонично.

Източник: радио Еnergy

Подобни статии

Top