За втори път „Пусни хвърчило, подай лапа“ в Пловдив

За втора поредна година днес от 10.00 часа в парка под Младежкия хълм в Пловдив  ще се състои съвместната благотворителна инициатива на Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria – Plovdiv – „Пусни хвърчило, подай лапа!“, в помощ на бездомните животни в град Пловдив.

Хвърчилото е  носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата – надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град – бездомните животни.

Инициативата „Пусни хвърчило, подай лапа!“ ще включва workshop за направа на хвърчила, рисунка на хвърчило, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи. Специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца от приюта на Animal Hope Bulgaria – Plovdiv.

Всеки може да участва, като единственото условие е да носи със себе си хвърчило, а ако няма, организаторите ще му предложат вариант.

Подобни статии

Top