За историята: Новите собственици на Ботев вече са в „Кауза Колежа“! (СНИМКА)

Новите собственици на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов и Румен Чандъров вече са част от кампанията „Кауза Колежа“. Това е напълно естествено, след като именно от тях се очаква да инвестират необходимите средства за построяването на стадион „Христо Ботев“. Ето и какво публикува на страницата си във Фейсбук Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив:

„Уважаеми ботевисти,

Един от най-големите проблеми пред нас и нашия клуб бе неяснотата около неговата собственост. Проблем, който вчера бе решен. Да са ни честитити новите собственици- господата Георги Самуилов и Румен Чандъров. Пожелаваме им да постигнат най-високите възможни цели с нашия любим клуб! Едно от първите неща, които те направиха като вече официални собственици, бе да станат част от „Кауза Колежа“.

Защото за тях, както и за нас, стадион „Христо Ботев“ е най-приоритетната цел. Цел, която ще успеем да постигнем само ако сме обединени и единни! От двамата бизнесмени бе заявено единодушно, че строежът на стадиона ще бъде възобновен във възможно най-кратък срок и от нас се иска да сме малко по-търпеливи и да подкрепяме отбора така, както сме го правили и в най-тежките му години! Обещана ни бе само и единствено градация от тук-нататък и сме сигурни, че всички заедно можем да го постигнем – ние, като публика и те, като официални собственици и ръководители на нашия любим клуб!

Само така ще успеем да се върнем там, където винаги ни е било мястото – на върха! Сега е времето да покажем пред всички други, но най-вече пред себе си, колко силно е желанието ни да се завърнем в дома на поколения ботевисти, а именно ст. „Христо Ботев“. Там, където са се играли безброй епични двубои, които ще останат в историята на българския футбол завинаги.

Стани част от нещо голямо, присъедини се към Кауза Колежа!“

Снимка: KPBP.bg

Подобни статии

Top