За какво лъжат мъжете в социалната мрежа?

Значи, че любимият ви е готов за семейство

Широката популярност на Фейсбук направи социалната мрежа един от най-разпространените начини за запознанства и комуникация. Вероятно на много от вас се е случвало да срещнете някой интересен човек от противоположния пол именно по този начин. Ако използвате мрежата като арена за запознанства обаче, трябва да имате някои определени неща предвид. Особено, ако сте жени.

В случай, че „дебнете“ някой готин мъж в социалната мрежа, запомнете, че не трябва да вярвате на всичко, което виждате. Това е място, на което може да се запознаете по-обстойно с живота на някой човек, от когото се интересувате. Може да видите негови снимки, да прочетете мненията му по различни въпроси, да видите какви неща харесва, пише tialoto.bg

Трябва да бъдете внимателни обаче, тъй като много мъже дават фалшива информация за себе си – в някои случаи напълно целенасочено. Така че, ако искате да се предпазите от евентуално разочарование, прочетете за какво обичат да лъжат мъжете във Фейсбук.

Любовен статус. Тази информация може да бъде много подвеждаща. Не е изключено мъжът умишлено да напише, че е „необвързан“, макар в реалността да е „обвързан“. Така че имайте едно наум, що се отнася до статуса му. Опитайте се да разберете по някакъв друг начин дали до въпросния мъж има друга жена или е написал истината.

Приятели. Това е една от областите, в които социалната мрежа може да създаде сериозна заблуда. Например, ако видите, че с човека, към когото имате интерес, ви свързват трима или десет общи приятеля, това автоматично ви създава измамно чувство на комфорт. Трябва да бъдете нащрек и да не се предоверявате. Много хора приемат покани за приятелство от други хора, които дори не познават.

Възраст. Ако не сте сигурни, че мъжът изглежда на толкова години, на колкото се представя, трябва да се опитате да проведете свое малко „разследване“. Вижте къде е учил и дали това съвпада с обявените години. Липсата на основни детайли в профила пък изобщо не говори добре за човека.

Професия. Какво означава „бизнесмен“ или пък „мениджър“? Ако няма посочено името на компанията, в която човекът работи, значи може да подложите написаното под съмнение. Ако мъжът наистина работеше това, което е написал и то в надеждна фирма, нямаше да се притеснява да се похвали с професионалния си успех.

Интереси. Както за всички гореизброени неща, мъжът може да излъже и за своите интереси. По този начин той може да иска да направи личността си по-атрактивна или просто да ви се хареса повече. Така например, мъжът може да каже, че е почитател на европейското кино, след като вече е разбрал, че вие самите сте такива.

 

Подобни статии

Top