За 68 дни ремонтират „Гладстон“ (СНИМКИ)

За 68 дни трябва да приключи ремонтът на  ул. „Гладстон“ в Пловдив в участъка от бул. „Васил Априлов“ до бул. „Руски“, съобщи днес кметът Иван Тотев.

Реконструкцията ще включва подмяна на паветата по „Гладстон“ с асфалт, изграждане на нови тротоари и осветление.

Обществената поръчка е на стойност 1 700 000 лева. В тази сума ще бъде включен и ремонтът на две други съпътстващи улици – „Захари Стоянов“ и „Никола Петков“.

Използваме момента, че имаме две затворени кръстовища през този месец и най-нормалното нещо е сега да се ремонтира „Гладстон“, заяви градоначалникът.

Кръстовището на „Пещерско щосе“ и „Васил Априлов“ ще бъде затворено още около месец и половина, причината е, че се работи заедно с „Топлофикация“ и около 30 дни ще са нужни, за да се подменят тръбите.

Извиняваме се за неудобството на пловдивчани. Аз се разходих по „Васил Априлов” и си поговорих с тях, всички са впечатлени от това, което се случва, каза Тотев.

Вече е отворено за движение ремонтираното кръстовище на бул. „Княгиня Мария-Луиза“ и бул. „Източен“.

Припомняме, че в момента ремонти дейности се осъществяват и по „Коматевско шосе“ и части от булевардите „Руски“ и „Васил Априлов“. От утре второто колело на Панаира на бул. „Цар Борис III Обединител” с бул. „Дунав” също ще бъде затворено.

Подобни статии

Top