Звездите за последния ден на март – 31 март

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този четвъртък вие и Водолеи сте готови да гоните делови идеи независимо цената, не е препоръчително. Някои Овни са критично настроени, но по-добре да задържат мнението си за себе си и с такт да помагат на колеги, познати. Идват промени, ще ви трябват съюзници. Част от знака се хвърлят в авантюри, но бизнес и лични партньорства следва да стъпят на здраво, преценете почвата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В четвъртък гледайте да не се претоварвате, близки Деви ви подтикват към нови и нови задачи. Само че Телците като Водолеи трябва да бъдат по-гъвкави с колеги, познати и близки, да убеждават, да привличат… Някои са сигурни, че планът им е атрактивен, искат да се утвърдят като лидери на все по-големи екипи и прекаляват с рязкост. И с чужди, и със свои трябва да сте дипломати.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Четвъртък е труден, позицията ви не е много силна или стабилна. Близнаците да не се поддават на изкушения за лесна изява и печалби. Ако в работата има проблеми – отстъпете, анализирайте ситуацията, променяйте даже планове, партньори. Сега е много важно с какви хора ще обедините сили, ако водите свой екип – трябва да давате на другите убедителен пример, а и да им вярвате.

РАК (21.06 – 21.07)
Труден четвъртък и за вас, а уж разчитате на колеги и приятели в екипа. Ще се окаже, че Раците трябва да печелят пак и пак доверието на околните, да ги подтикват за по-голямо трудолюбие. Ако наскоро ви е даден по-висок пост, задачата е още по-мъчна, но вие ще се справите с такт, търпение, находчивост. Скоро нещата тръгват по-леко, ако е имало огорчения, съвсем ще ги забравите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В четвъртък вие и Деви лесно се палите от нови идеи, но за работата е важно какви партньорства създавате. Лъвовете да не се изкушават от лесни печалби, някои уж действат в екип, а се грижат само за своите постъпления. Втора част от знака имат куп задачи, а обещават и разни услуги, дано устоят на думата си. Бъдете предвидливи и бдителни, не нарушавайте принципи заради свои хора…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този четвъртък не знаете умора в работата, но Телци са по-уязвими, не ги юркайте. Сега Девите са готови да се хванат с всяка нова идеи, привличат и Лъвове за дейността. Дали сте преценили всичко точно, май често рискувате да объркате нещата, да сгрешите. Ако действате спокойно, успехите ще са повече и сигурни. Някои се опрат на помощ от по-възрастни и влиятелни хора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В четвъртък работата ви е доста, а и по-уморителна от обичайното. Вечерта отделете повече време за отдих и възстановяване. Везните да не си слагат на сърце, че въпреки упоритият им труд постигнатото не е много. С времето успехите ще се трупат, не рискувайте с прибързани стъпки да объркате нещата. Други грешат и като предявяват прекалени претенции към околните.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Четвъртък е напрегнат, а вие трябва да сдържате емоции, критични забележки. Част от Скорпионите са разчитали на колеги и близки за някакво съдействие, а те им поднасят неприятна изненада. Нищо, ще изчакате, няма да се включвате в екипи, които не отговарят на принципите ви. Ако търсите закрила за правата си, не го правете соло, а предпазливо привлечете колеги, компетентни органи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас четвъртък е по-труден, но вие упорствате по задачите и ще има какво да отчетете пред шефовете. Друг въпрос, че доста Стрелци очакват похвали и награди, а околните като че ли нехаят за свършеното. Не се поддавайте на тези настроения и не зарязвайте начинанията до средата. Ако приключвате делата си в срок и спокойно, постигнатото ще кара и другите да оценят приноса ви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
За четвъртък си чертаете амбициозни планове, но май трябва да обедините сили с колеги, партньори. Козирозите да се готвят за предстоящата работа, няма да е лесна, макар че начинанията ще се увенчаят с успех. Мнозина залагат на допълнително усвояване на знания и умения, да упорстват, другите в екипа може да са по-напред с материала. С такт ще спечелите още приятели.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този четвъртък вие и Телци трябва да бъдете по-гъвкави, за да осъществите мащабните си идеи. Смели са, но Водолеи и Овни трябва да се съобразят с и с възможностите, и с желанията на обкръжението си. Някои са с твърде високо самочувствие, а е по-уместно да поговорят с околните, да ги убедят в идеите си. Имате ли си публична подкрепа за плана, ще оправите и най-трудни неща.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В четвъртък все още има делови неясноти, но вие сте уверени в плана си за изява и печалби. Ако ви са нужни сътрудници или имате подчинени, най-внимателно разпределете задачите в екипа, да не стане така, че с неопитност са ви забавили или направо са ви попречили. Рибите имат усет към хората, ще намерят подходящите, а вечерта може да полеят сполуката, после ще почиват.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top