Звездите, които се гордеят със своя силикон (СНИМКИ)

Ще ви разкажем за звездите, които не се боят да говорят за своите подобрения и не крият, че са претърпели хирургична намеса. Ето топ 5 на знаменитостите, които често са признавали, че са си сложили силикон в гърдите. Кои са тези диви:

1. Памела Андерсън

„Моите импланти са най-скъпото ми имущество“, признава спасителката на плажа. „Те ме направиха по-женствена, по-прочута, по-сексапилна. При това не само за околните, но и за мен самата. Моите гърди ми вдъхват увереност“, добавя тя.

Гръдната обиколка на силиконовата богиня Памела Андерсън нарасна в геометрична прогресия по времето, когато тя бе на върха на своята кариера. Пам никога не е криела, че е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи, за да изглежда по-уверено, по-женствено и по-секси.

2. Тара Рийд

39-годишната актриса, звезда от комедията „Американски пай“, също е споделяла, че е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. Блондинката напомпа гърдите си от втори на трети размер. Операцията премина успешно. Тара остана доволна, но след раждането актрисата се сблъска със сериозни здравословни проблеми – организмът й по никакъв начин не искаше да приеме силиконовите импланти и тя трябваше да ги замени.

3. Кортни Кардашиян

Реалити звезда, светска лъвица и майка на две деца Кортни Кардашиян заяви през 2010 г., че на 22 е легнала под ножа на пластичния хирург.

„Това беше толкова глупаво… Тази идея изведнъж ми влезе в главата и беше много трудно да си я избия, докато не го направя“, спомня си Кортни.

4. Кели Роулънд

Ювелирната намеса на пластичните хирурзи не може да бъде открита веднага при солистката на Destiny`s Child, Кели Роулънд. Но затова пък тя е достойна за аплодисменти: гърдите на Кели изглеждат като естествени. В откровено интервю за списанието Shape тя признава, че дълги години е мечтала за нови гърди и на 28-годишна възраст си е направила разкошен „подарък“.

„За пръв път реших, че ще си увелича гърдите на 18-годишна възраст, но майка ми ме посъветва добре да си помисля и да изчакам. Изминаха 10 години, мечтата не ме бе напуснала и затова легнах на операционната маса“, разказва Кели.

5. Дениз Ричардс

Американската актриса, бивша съпруга на Чарли Шийн и майка на три деца, Дениз Ричардс, признава, че три пъти е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. В интервю за US Weekly Дениз заяви, че след първата е разбрала, че бюстът й е твърде голям за нейното тяло.

„Когато бях на 19, докторът ми постави импланти с по-голям размер, отколкото аз исках. Толкова бързах да си увелича гърдите, че забравих да проуча своя лекар. Мислех си, че след като е пластичен хирург, значи е добър“, разказва перипетиите си Дениз.

След неуспешната операция последвала втора хирургична намеса, но и тогава имплантите не устройвали Дениз. Едва след третата операция звездата успяла да се възстанови.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top