Звезди като Марадона, Бекъм, Баджо, Дел Пиеро на коктейл преди бенефиса на Стоичков

България чака с огромен интерес юбилея на мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков. За грандиозното футболно шоу на 20 май на Националният стадион „Васил Левски“, в което ще участват цяла плеяда български и световни звезди, празни места няма да има.

Ден преди бенефисният мач „50 години номер 8“, който ще се разиграе пред 45 000 фенове, носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков ще отбележи своя юбилей с изискан коктейл в елитния столичен Club Mascara.

На 19 май, горещата парти локация ще се превърне в притегателен център за лични приятели на звездата, отбрани клиенти и всепризнати футболни легенди от световна величина, които ще пристигнат в България специално за празника на Камата.

Екипът на заведението подготвя впечатляваща шоу програма, с която домакинът на партито и неговите гости, ще се потопят в едно уникално преживяване от световно ниво.

Сред футболните знаменитости, които се очаква да присъстват на частния коктейл в столичния топ клуб, са Диего Марадона, Роналдиньо, Дейвид Бекъм, Роберто Баджо, Алесандро Дел Пиеро, Роберто Карлош, Лотар Матеус, бившите национали Димитър Бербатов и Мартин Петров, героите от САЩ’94 и мн. др.

Предстоящото събитие на 19 май в Club Mascara се очертава като най-мащабното за годината и ще събере на едно място над 50 световноизвестни футболни звезди, в чест на Христо Стоичков, както никога досега.

Представители на медиите няма деа бъдат допускани, а информация ще бъде изпратена след края на коктейла.

Снимка: cross.bg

Подобни статии

Top