Звезди пеят в подкрепа на онкохематологията в Пловдив

„Бели лястовици за децата, борещи се с коварната болест – Рак“. Това е мотото на поредния концерт в подкрепа на малките-големи герои в борбата им за живот, организиран от група „Ренегат“.

Белият концерт ще се състои на 1 септември от 19.00 ч. на сцената на лятно кино „Орфей“. В него ще участват известни певци и танцьори. Сред тях е космическата Валя Балканска, актрисата Албена михова, певицата Весела Бонева, Емилия Валенти, рокбандата „Торнадо“, Dirty Purchase,
„Ренегат“, The Doctors. Ще има също светлинно и огнено шоу.

50% от стойността на билета е за закупуването на инфузомати в помощ на помещението, което ще бъде ремонтирано и използвано към детска онкохематоголия в Пловдив, съобщават организаторите. Те обещават театрални декори, с помощта на които зрителите ще се потопят в завладяващ сетивата свят. А също звукова среда със световен аналог.

По време на концерта ще се проведе томбола със специални награди за публиката. Самият спектакъл пък ще бъде записан и издаден на DVD.

Припомняме, че преди малко повече от месец група “Ренегат“ организира събитие в пловдивски клуб и събраха сумата от 1030 лв. за каузата “ Бели лястовички за децата, борещи се от рак“. И тъй като сумата за помещението, което ще се ремонтира в помощ на детската онкохематология в Пловдиве вече набрана, събраните от „Белия концерт“ пари ще отидат за инфузоматите, така необходими за новото помещение.

 

Подобни статии

Top