Звездното трио на пловдивския спорт открива Колодрума (СНИМКИ)

kolodrum (1)

Най-изявените спортисти на Пловдив – Стефка Костадинова, Христо Стоичков и Йордан Йовчев, са поканени за официалното откриване на Колодрума тази неделя, разкриха организаторите на едно от най-дългоочакваните събития под тепетата.

За доброто настроение след официалната част, която започва точно в 18,30 часа в неделя, ще се погрижат Пловдивската опера, дует „Ритон“, Deep Zone, както и група „Пиф“, които специално за повода ще започнат програмата си с песента „Колело“.

На 30 август пред сградата на Колодрума ще финишира и 64-тата колоездачна обиколка на България. Спортистите ще влязат в залата около 18,30 часа и ще направят символична първа обиколка по новата писта.

Събитието ще продължи над два часа и ще се предава на живо по Националната телевизия, съобщи сценаристът и основен двигател Методи Маченко. Предвидена е и специална томбола, на която ще се разиграят три чисто нови велосипеда на стойност 5 000 лв.

Кметът на Пловдив Иван Тотев изрази днес благодарност към представители на местния бизнес, които живеят с емоциите на града и са помогнали за осъществяването на един от най-амбициозните проекти през настоящия управленски мандат.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top