Златните момичета: Обичаме те, Цвети! Бори се!

Момичетата от българският ансамбъл по художествена гимнастика изразиха обичта и подкрепата си към пострадалата си съотборничка Цветелина Стоянова.

Часове след като гимнастичката беше оперирана след падане от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда“, останалите грации публикуваха във социалните мрежи своите послания към Стоянова.

„Миличкатааа ми …ОБИЧАМ ТЕЕ ЦВЕТЕНЦЕ МОЕ !! БОРИ СЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН АЗ ЗНАМ КОЛКО СИ СИЛНА И СЪМ С ТЕБЕ ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА!!! „, публикува Цветелина Найденова.

„Ние сме с теб, Цвете наше…Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме, че ще се справиш, защото си истински боец. Нашата обич към теб е безгранична и вечна! Ще го направим за теб, ще играем за теб!!!“, написа Християна Тодорова.

Ренета Камберова също изрази своята безрезервна подкрепа. „Моля те, остани с нас!“, написа тя.

Капитанът на тима Михаела Маевска използва платформата Инстаграм да покаже своята подкрепа. „Цвети ти знаеш какво значиш за нас!!! Ти си част от нашия живот и винаги ще бъдеш!! Даваме ти цялата си вяра и сила които имаме в този момент, молим се на Господ за теб!!! Ти си силно момиче и ще се справиш както до сега винаги си успявала!! Обичаме те с цялото си сърце и знай,че сме с теб!!!“

На официалната страница във Facebook на – Българска Художествена гимнастика също изразиха своята обич към Цвети, като дадоха и информация за състоянието й.

ГОСПОДИ, ОПАЗИ НИ Я!

Нека спрем с всички спекулации! В момента нищо друго няма значение! Единственото важно нещо е Цвети да се оправи! Да продължи да ни радва с усмивката си! Бори се! С теб сме, прекрасно Цветенце! 

Целият гимнастически свят е с теб! Всички се молим!
Изпращаме цялата си любов към теб! И към момичетата, които решиха да останат и да играят за теб!!

Състоянието й продължава да е тежко. Поставена е в медикаментозна кома. Гимнастичката не може да диша сама, но може да движи крайниците си. Предстои преминаване през скенер, за да се определи по-точно състоянието й!

Цветелина Стоянова падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда“. От МВР съобщиха, че най-вероятно става опит за самоубийство.

Ансамбълът на България замина часове преди инцидента за Израел, където ще се проведе Европейското първенство по художествена гимнастика.

 

Подобни статии

Top