Златните момичета: Обичаме те, Цвети! Бори се!

2111106359

Момичетата от българският ансамбъл по художествена гимнастика изразиха обичта и подкрепата си към пострадалата си съотборничка Цветелина Стоянова.

Часове след като гимнастичката беше оперирана след падане от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда“, останалите грации публикуваха във социалните мрежи своите послания към Стоянова.

„Миличкатааа ми …ОБИЧАМ ТЕЕ ЦВЕТЕНЦЕ МОЕ !! БОРИ СЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН АЗ ЗНАМ КОЛКО СИ СИЛНА И СЪМ С ТЕБЕ ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА!!! „, публикува Цветелина Найденова.

„Ние сме с теб, Цвете наше…Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме, че ще се справиш, защото си истински боец. Нашата обич към теб е безгранична и вечна! Ще го направим за теб, ще играем за теб!!!“, написа Християна Тодорова.

Ренета Камберова също изрази своята безрезервна подкрепа. „Моля те, остани с нас!“, написа тя.

Капитанът на тима Михаела Маевска използва платформата Инстаграм да покаже своята подкрепа. „Цвети ти знаеш какво значиш за нас!!! Ти си част от нашия живот и винаги ще бъдеш!! Даваме ти цялата си вяра и сила които имаме в този момент, молим се на Господ за теб!!! Ти си силно момиче и ще се справиш както до сега винаги си успявала!! Обичаме те с цялото си сърце и знай,че сме с теб!!!“

На официалната страница във Facebook на – Българска Художествена гимнастика също изразиха своята обич към Цвети, като дадоха и информация за състоянието й.

ГОСПОДИ, ОПАЗИ НИ Я!

Нека спрем с всички спекулации! В момента нищо друго няма значение! Единственото важно нещо е Цвети да се оправи! Да продължи да ни радва с усмивката си! Бори се! С теб сме, прекрасно Цветенце! 

Целият гимнастически свят е с теб! Всички се молим!
Изпращаме цялата си любов към теб! И към момичетата, които решиха да останат и да играят за теб!!

Състоянието й продължава да е тежко. Поставена е в медикаментозна кома. Гимнастичката не може да диша сама, но може да движи крайниците си. Предстои преминаване през скенер, за да се определи по-точно състоянието й!

Цветелина Стоянова падна от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда“. От МВР съобщиха, че най-вероятно става опит за самоубийство.

Ансамбълът на България замина часове преди инцидента за Израел, където ще се проведе Европейското първенство по художествена гимнастика.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top