Зодиакалните двойки, които най-често стигат до брак

Германецът Гюнтер Сакс, който е математик, философ, и още един куп неща решил да обработи и систематизира информацията за зодиакалните знаци на базата на емпирични данни.

Целта му била да докаже, че в астрологията съществува естествена закономерност, която не е мит и не се основава единствено на съвпадения.

Събраните данни са показали, че съществуват зодиакални комбинации, които са силно притегателни едни за други.

Така например е установено, че зодиите Козирог, Водолей, Овен, Дева и Стрелец често сключват брак със своя зодиакален знак.

Голям процент от браковете са били сключени между мъже Телци и жени Везни, мъже Скорпион и жени Риби, мъже Риби и жени Скорпион, мъже Стрелец и жени Овен.

Знаците, които най-рядко стигат до олтара, са мъже Водолеи и жени Телец, мъже Водолеи и жени Скорпион, мъже Лъв и жени Водолеи.

Силна несъвместимост са показали и зодиите Овен и Рак, Везни и Козирог, Везни и Телец, Везни и Лъв, Скорпион и Водолей, Скорпион и Близнаци, Скорпион и Дева, Стрелец и Риби.

Изследването е показало още, че представителите на зодиите Стрелец и Скорпион проявяват най-слабо желание за брак при мъжете, а сред жените Стрелците и Близнаците най-често бягат от женитбата. Най-силно желание за задомяване проявяват Раците и Лъвовете.

Чрез обработката на тези данни Сакс е успял да докаже, че между зодиакалните знаци и човешкото поведение съществува статистически доказуема връзка.

Източник: sanovnik.bg

Подобни статии

Top