Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни.

ОВЕН и Дева

Но склонността на Овена да поема рискове и да действа, преди да е обмислил ситуацията от всички страни ще държи Девата в непрекъснато напрежение. Ако Овенът е бил в гневно настроение и се е държал грубо с Девата, всичко ще отиде по дяволите. Когато се съберат огнен знак (Овен) и земен знак (Дева), за тях е трудно да разберат отношението и поведението на другия.

ТЕЛЕЦ & Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона се комбинират добре. И двата знака са страстни, трудно се доверяват и са изключително ревниви. Оттам може да се получи проблем. Телецът не може да разбере ревността и обсебващото поведение на Скорпиона.

Тези два знака могат да стигнат до патова ситуация, в която никой от двамата не иска да се предаде. Ако връзката им е само сексуална, има добри шансове. Извън спалнята обаче ще се нараняват един друг.

БЛИЗНАЦИ & Водолей

В някои отношения те са перфектна двойка – и двамата са свободни души, интелектуални, обичат да разговарят. И двамата обичат да се събират с други хора, но докато Близнаците го правят заради самото общуване, Водолеят предпочита да има кауза – например да посети събитие с благотворителна цел.

Близнаците са по-адаптивни от Водолея и по-добри в изразяването на чувствата. Водолеят не обича да показва чувства, което не се харесва на Близнаците. Кое й е забавното на любовта, ако не говориш за нея? Близнаците са непостоянни, а Водолеят – непредсказуем и тази комбинация не работи добре… макар понякога да им се получава.

РАК & Риби

И Ракът, и Рибите са креативни, грижовни и чувствителни. Но Ракът може да стане твърде ангажиран емоционално, което пък Рибите не разбират. От друга страна, Ракът има ясна представа как всяка от предишните му връзки го е засегнала и променила, докато Рибите сякаш не само нямат връзка с миналото си, но и никога не се учат от грешките си.

Те могат да бъдат страхотни партньори в изкуството и други творчески занимания. Но ежедневната връзка може да е предизвикателство за тях.

ЛЪВ & Стрелец

И двамата знаят как да се забавляват и да направят страхотно първо впечатление. Стрелецът обикновено го прави със страхотното си чувство за хумор, а Лъвът – с блясъка си. Проблемът е, че Лъвът се нуждае от някой, който да го остави да блести и да отстъпи назад, а Стрелецът не се справя добре с това да е трофеен съпруг.

Когато Лъвът си изпусне нервите или започне да се държи покровителствено, Стрелецът просто ще си тръгне. И двамата са безстрашни, обичат да се забавляват и биха били чудесни приятели – дори приятели със секс – но дългата романтична връзка

ДЕВА & Водолей

Девата се интересува какво мислят другите за нея, а Водолеят – не. Девите са стабилни, сигурни и се доверяват на изпитаните методи. Водолеите са изобретателни и любопитни за неща, които са нови и неизпробвани.

Водолеите могат да фрустрират Девите, защото са разхвърляни и безразсъдни. Въпреки това, Девите се възхищават на тази свобода и искат да имат малко от нея. Те обичат да са около Водолеи, за да си напомнят за възможностите, които имат.

1 2

Подобни статии

Top