Зодиите, които се привличат най-силно

В любовта не се привличаме случайно един друг. Характеристиките, които ни привличат към определена личност, често се оказват характерна черта на зодиакалния знак, под който тя или той е роден. Кои двойки зодии се привличат най-силно според az-jenata.bg, вижте в следващите редове:

Овен и Везни

Връзка, която представлява голямо предизвикателство за представителите на двата зодиакални знака, но и на която трудно могат да устоят. От една страна отдадеността на Везните и техните високи критерии за половинка и от друга сексуалността на Овена, са все характеристики, които привличат силно тези два зодиакални знака.

За жалост връзката може да бъде бурна, страстна, но не и дълготрайна. Везните се привързват много лесно и имат свои принципи в любовта, докато темпераментният Овен рядко би се променил заради партньора си.

Телец и Скорпион

Дива страст, спорове и голямо сексуално удоволствие се крие във връзката между тези два зодиакални знака. Какво може да наруши магнетичното привличане между тях? Телецът е миролюбив, чувствителен, но на моменти е голям егоист, безразличен.

Това не се харесва на Скорпиона, който винаги иска да бъде в центъра на вниманието и да контролира всичко. Оттук тръгват и споровете, които завършват страстно в спалнята. Ако искат да продължат заедно е добре да прехвърлят тази страст и в някои други аспекти на връзката си.

Близнаци и Стрелец

Когато се срещнат тези два знака, привличането между тях може да се наблюдава и от самолет. И то не е само физическо привличане – на духовно ниво те се разбират много добре.

Това, което не допада на Близнаците е прекалената разсеяност на Стрелеца, рисковете, които поема, докато Стрелецът трудно приема свободолюбивата природа на Близнаците. Въпреки тези различия, между тях могат да се създадат дългосрочни взаимоотношения.

Рак и Козирог

Една интересна комбинация между емоционалният Рак и упорития Козирог. Два знака, които се привличат силно, но дали е за дълго? Хармонията обикновено бива нарушена, защото прекалено чувствителните Раци не приемат безразличието на Козирозите.

Лъв и Водолей

Трудно е да се устои на представител на зодия Лъв. Водолеите знаят това най-добре, защото винаги са запленени от харизмата на Лъва. От друга страна Водолеят впечатлява със своите комуникативни умения и сексуалност.

Единственото нещо, което може да развали хармонията в тази връзка е постоянното искане на внимание от страна на Лъва, което за търсещия власт Водолей е трудно да осъществи.

Дева и Риби

Противоположностите се привличат – Рибата бяга от рутината, докато Девата иска всичко да е под конец. Двата знака постоянно учат нещо един от друг и хармонията между тях е възможна, ако Девата приеме, че до себе си има един непоправим мечтател.

Подобни статии

Top