Зодиите, които ще имат късмет в любовта през октомври - DC news

Зодиите, които ще имат късмет в любовта през октомври

Няма много време до началото на новия месец и трябва да знаете, че са много от зодиите нещата коренно ще се променят към по-добро. Три са зодиите, които ще се радват на голям късмет в любовта през месец октомври и това са…

 

РАК

За необвързните Раци октомври е подготвил приятна изненада под формата на ново запознанство. В началото може да не им се стори нищо особено като събитие, но съдбата си знае работата. Още в края на месеца ще усетите привличане, срещу което не можете да се съпротивлявате. Насладете се на новата си тръпка.

 

СТРЕЛЕЦ

Изключително динамичен месец октомври чака Стрелците. Личният ви живот ще бъда основна тема на разговор и ще се наложи да направите много промени, за да потръгнат наистина нещата в любовта. Обвързаните Стрелци ще се радват на внимание – такова, на каквото не са се радвали и в началото на връзката си. Причината за това е, че отсрещната страна е осъзнала колко много държи на вас и ще направи всичко по силите си, за да ви докаже.

Необвързаните Стрелци ще има върху какво да помислят и ще трябва да вземат важно решение. Дали да се върнат в миналото или да продължат напред. Ще бъдат поставени пред дилемата дали да изберат човек от миналото си, с който са имали връзка или да се доверят на нова тръпка, която може да се окаже техния човек. Мислете и решавайте бързо.

 

СКОРПИОН

Месец октомври ще бъде много пъстър и за Скорпионите. Липсата на емоции в последно време ще бъде заменена от разтърсващи чувства и признания, които Скорпионите няма да могат да забравят никога. Като цяло месец октомри е походящ за промени и нови връзки. Обвързаните ще имат възможността да попътуват малко и да разрешат някои проблеми с много разговори и разум. След  като това бъде направено, ще могат да се насладят един на друг и да преоткрият причината, заради която са заедно.

Необвързаните Скорпиони ще бъдат обсипани с внимание и жестове. Не се главозамайвайте и мислете трезво. Нужен ви е само един човек и вие добре знаете кой е той. Насочете всички си усилия към него и ще видите какво ще се получи накрая. Химията си е химия и никой не може да я подмине с лека ръка.

 

Източник: iwoman.bg

Подобни статии

Top