Зодии и здраве

Седмичен хороскоп за 25 до 31 август

Представителите на различните зодии са податливи към различни видове болести. Така например Овенът бързо се възстановява след боледуване, но често страда от невралгии и психически разстройства. Стомахът, зъбите и очите са слабите му места.

Телецът често страда от проблеми с гърлото и с пикочния мехур. Сърцето и половите органи са проблемна зона. Лошото при Телеца е, че ако е повален от болест, трудно намира съпротивителни сили.

Близнаците лесно се поддават на нервен срив, влияят се и от промените на времето, което често завършва с настинка. Ревматизъм, алергии и проблеми със ставите мъчат Близнаците.

Ракът често получава стомашни проблеми, които възникват най-вече заради неговата хиперчувствителност. Представителите на тази зодия са живо доказателство, че здравето пряко зависи от настроението и нервната система – когато са щастливи, те са здрави.

Лъвът е застрашен от инфаркт и инсулт, най-вече заради факта, че си позволява прекалено големи физически натоварвания, без да щади сърцето и главата си.

Девата страда от болести на жлъчката, стомаха и панкреаса, има склонност към образуване на хернии. Вътрешните терзания на Девата съсипват храносмилателната й система.

Везните са застрашени от болести на пикочния мехур и на стомаха, най-вече заради страстта им към лютото. Представителите на тази зодия трябва да следят за най-малките признаци на базедова болест.

Скорпионът се радва на добро здраве, което обаче може да пострада при претоварване. Болести на храносмилателната система и кожни проблеми тормозят Скорпиона.

Стрелецът бързо се възстановява при болест. Психическите натоварвания при него се отразяват на общото му здравословно състояние. Ставни проблеми и болести на дихателната система са често срещани при Стрелеца.

Козирогът трябва да се пази от студено, тъй като прекалено лесно настива. Костната му система страда от липсата на калций, затова е добре да зарежда организма си с този елемент.

Водолеят най-често има проблеми с разширени вени. Очите, сърцето и нервната система на Водолея са податливи към различни заболявания.

Рибите лесно се заразяват от болести на дихателните пътища. Нервната система и белият им дроб са слабото им място. Неправилният им начин на хранене може да доведе до проблеми с черния дроб.

Източник: sanovnik.bg

Подобни статии

Top